lauantai 16. helmikuuta 2019

Hiljainen tappaja

Hän heräsi aamulla taas varhain ehtiäkseen töihin ajoissa. Hän teki aamiaista ja löi varpaansa tuolin jalkaan. Hän oli tehnyt niin usein nykyisin. Hän ajatteli, että hän oli kömpelömpi kuin ennen, tai ehkä hän keskittyi liikaa keskusteluun naisen kanssa.

Mies ei ymmärtänyt, että kukaan muu ei kuullut ääniä. Hän ei tiennyt muita ihmisiä, jotka olisivat kuulleet ääniä. Hän jutteli joskus ääneen naisen kanssa, ja silloin jotkut olivat ihmetelleet kenen kanssa hän puhui koko ajan. He eivät voineet mitenkään ymmärtää, että mies kuuli ääniä koko ajan ja hän keskusteli äänien kanssa.

Hän oli kertonut naisesta muille ihmisille, mutta kukaan ei ollut nännyt naista eikä kukaan tuntenut naista. He pitivät sitä epätodennäköisenä ja miestä outona ja omituisena, kun hän uskoi naisen olemassaoloon ja keskusteli naisen kanssa koko ajan.

Hän itse ei pitänyt mitenkään outona äänien kuulemista, eikä naisen ääntä. Olihan hän nähnyt naisen itse muutaman kertaa. Hän ei vain ymmärtänyt, miksi nainen ei jo tullut asumaan hänen kanssaan. Olihan he puhuneet jo kauan aikaa toisilleen?

Hän oli kärsinyt erilaisista vaivoista ja taas aamulla hän oli lyönyt jalkansa. Hänellä oli joskus tahattomia liikkeitä, tai hänen käsi tai jalka puutui ja hänen oli vaikea keskittyä ja muistaa asioita. Hän piti syynä omaa väsymystään, koska hän unohtui öisin kuuntelemaan naisen kaunista ääntä, ja hän tunsi olonsa hyväksi naisen kuiskiessa hänelle kauniita asioita.

Hän lähti normaalisti töihin taas, ja hän teki työnsä moitteettomasti. Silti jotkut työtoverit pitivät häntä omituisena, ja pitivät silmällä hänen työtään. Hänet oli ehkä saatava pois töistä, jos hän kertoili olemattomista asioista.

Mies ymmärsi, että kukaan muu ei tiennyt, mitä hän oli kuuli, tai koki kehossaan. Hän ymmärsi vaarallisen tilanteen työnsä kannalta. Hän ei voinut kuitenkaan ymmärtää, miksi kukaan ei käsittänyt, mitä hänelle oli tapahtunut?

Miten muut eivät uskoneet, että hän kuuli ääniä, tai että hän tunsi kehossaan outoja kokemuksia. Välillä hänellä oli turhan kiire vessaan, tai hänen jalkaansa pisti. Mikä aiheutti kaikan tämän, sitä hän etsi yhä uudestaan internetistä, mutta ei löytänyt hyviä vastauksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti