sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Hiljainen tappaja

Hän oli ollut jo kokonaisen päivän sisarensa perheen kanssa. Hän katseli lapsia ja sisartaan ihaillen. Hän olisi kaivannut perhettä itsekin monien vuosien ajan, mutta sitä ei suotu hänelle. Hän rakasti lapsia kovasti, ja halusi, että he tuntisivat hänet paremmin. Ettei hänestä jäisi etäistä kuvaa, ja siksi hän oli matkustanut heidän luokseen. Ja uusi lapsi oli uusi ihme!

Päivällä lapset nukkuivat päiväunta ja hän lähti kävelemään läheiselle peltoaukealle. Hän kulki pitkin pieniä teitä ja luonto oli melkein hiljaa. Naisen ääni oli myös tuskin kuuluva, ja nainen kysyi välillä, kuulisiko mies häntä nyt. Mies ihmetteli hiljaisuutta ja hiljaista ääntä, jonka hän tuskin kuuli. Hän ei ollut tottunut hiljaisuuteen eikä ollut ollut missään tällaisessa ympäristössä pitkään aikaan. Nainen jutteli hänelle kaikenlaista. Nainen sanoi miehelle, että hän olisi mukana pelissä, jossa etsitään sopivia kumppaneita ihmisille. Nainen sanoi, että heidät oli valittu pariksi.

Mies ei ymmärtänyt mistään pelistä mitään, mutta ajatteli voivansa pelata peliä, koska nainen tuntui niin miellyttävältä ja mukavalta seuralta. Eihän hän mitään voisi hävitä, vaikka hän juttelisi naisen kanssa ja pelaisi tätä peliä. Se ei vaikuttaisi hänen elämäänsä mitenkään, jos nainen olisi vain huijaava, ei siitäkään olisi mitään haittaa. Hän ei itse ymmärtänyt kiintymystään naisen ääntä kohtaan. Hän oli tottunut naisen seuraan ja jutteli naisen kanssa koko ajan.

Mies käveli peltoteillä aikansa ja palasi takaisin sisarensa kotiin. Lapset olivat vielä nukkumassa, ja hän keskusteli hiljaa sisarensa kanssa. Sisar oli huolissaan veljestään ja hänen elämästään. Sisar sanoi, että miehen pitäisi etsiä itselleen puoliso mahdollisimman pian. Ei hän saisi jäädä yksinäiseksi, ja nainenhan auttaisi kotitöissä, pitäisi huolta vaatteista ja ruoanlaitosta. Lapsiakin saisi tulla, ettei hän jäisi yksinäiseksi vanhempana.

Mies ei tiennyt, mitä olisi vastannut sisarelleen. Hän kertoi vain keskustelevansa välillä yhden naisen kanssa, ja oli nähnyt hänet muutaman kerran kaupungissa etäisesti. Hän ei ollut vielä jutellut kahden kesken. Sisar ihmetteli, kuinka hän pystyi tietämään naisesta niin paljon, vaikka ei ollut tavannut hänen perhettään tai sukua. Mies ei pystynyt kertomaan sisarelleen totuutta, että nainen jutteli hänelle koko ajan, eikä hän tiennyt, miten se oli mahdollista!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti