sunnuntai 17. helmikuuta 2019

Hiljainen tappaja

Hän valvoi melkein koko yön. Hänelle puhuttiin koko ajan ja hän jäi kuuntelemaan ääniä. Nainen oli puhunut ensin pitkään, mutta jossain vaiheessa alkoi vanha mies taas soimaamaan häntä ja haukkumaan hänen elämäänsä. Vanha mies piti häntä epäonnistuneena ihmisenä ja hänen elämänsä oli turhaa.

Häntä vaivasi koko yön liikkuvat kivut nivelestä toiseen. Olkapäässä oli kipua, kädessä ja kämmenessä, sormissa,  pian kipu tuntui lantiolla, lonkkanivelessä, ja reidessä. Kipu tuntui rintalastan päällä ja hengitys salpautui välillä. Hän tunsi kuinka hänen sydämensä reagoi oudosti kipuihin. Hän oli jännittynyt ja pidätti välillä hengitystään.

Jokin outo voima sai hänen kehossaan kipua, eikä hän tiennyt, mitä hänelle tapahtui. Kipu vaihtoi paikkaa kymmenen minuutin välein, ja hän ei osannut sanoa, miten se oli mahdollista. Aivan kuin joku liikkuisi hänen kehossaan, miten oli mahdollista. Hän yrittäisi etsiä seuraavana päivänä internetistä kokemuksia vastaavasta kivusta.

Hän ei tiennyt, miten paljon hänelle oli puhuttu, koska tapahtumat olivat olleet sekavia. Hän ei muistanut enää edes aikaa, jolloin hän ei kuullut ääniä. Hän oli tottunut ääniin ja ne seurasivat häntä kaikkialle. Äänet tuntuivat voimakkaammilta, jos lähellä oli vähäinen muu ääni. Jos oli aivan hiljaista, hänen täytyi pinnistellä kuullaakseen äänet paremmin.

Sirinä kuului välillä paljon kovempana, ja hän pystyi vaikuttamaan siihen kääntelemällä päätään. Korvat reagoivat vaihtelevasti ääniin, kun korvanlehtiä hieroi, ja laittoi käden korvilleen. Äänissä oli outoa, eikä hän voinut käsittää äänien kuulemista tällä tavoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti