perjantai 30. joulukuuta 2016

Äänipäiväkirjan ote joltakin ajalta

"Helvetin perse, miksi et jätä koko juttua rauhaan? Mitä varten sinä teet kaikesta julkista, jumalauta? Miksi siirry sivuun, jumalauta? 

Et saa mainita (sen ihmisen) nimeä koko ajan. Hän ei tiedä olleensa katolisten nunnien häpykarvojen ajaja.

(Oma vitsi: Nielaisin vahingossa jonkun häiritsevän torakan, siksi alkoi yskittämään.)

Miksi sinä et oksenna, joka kerta kun sinua ärsytetään kurkusta, yskit vain tai juot vettä, jumalauta?

Miksi sinä itse huono ihminen koko häirintään, koska et osaa olla huono koko ohjelmassa ja alkaa puhumaan enää mitään oikeita häiritsijöiden nimiä, joita on kerrottu sinulle vaikka kuinka paljon, jumalauta? (Nimi) ei kannata enää mainita jutun teksteissä. Hän ei ole kuin nimi, jumalauta.

Miksi et usko mitään, jumalauta? Herran tähden sinä et selviä hengissä huomisaamuun, jumalauta, kun olet matoja täynnä, jumalauta? Miksi sinä et luovuta koskaan tutkimuksia, jumalauta?

Mitä varten kirjoitat kaiken ylös, jumalauta? Annatko kaikki poliisille tutkittavaksi, jumalauta? Miten sinä oikein luulet olevasi, jumalauta, viisaampi kuin koko kansankunta, joka ei tiedä mitään koko asiasta? 

Sinä et ymmärrä, kuinka paljon sinä olet huonompi kuin ihmiset keskimäärin kiusanteon kohteena, jumalauta. Miten he reagoivat ääniin? He eivät reagoi mitenkään, koska he laittavat nappikuulokkeet korvilleen, koska he ovat nuoria ja tietävät tämän tekniikan kuin omat taskunsa, jumalauta. 

Jumalauta he eivät ole kovin paljon häiriintyneet sukupuolialueiden takia suoritettavista toimista, koska he eivät pidä sitä huonona. He tyydyttävät itseään vain jatkuvasti, kun ovat niin huonoja muuten seksissä, jumalauta. Siinä on selitys tähän häirintään." 


Julkaisen yhden osan äänipäiväkirjaa, jotta tiedätte, mitä häirityille ihmisille puhutaan. Tämä on nuorten nykykieltä Suomessa.

Kun on kuullut pitkään tällaista puhetta, ei ihminen voi olla manipuloitumatta jossakin määrin.  

Ihan samanlaista kielenkäyttöä on muillakin ollut tällä tavoin häirittynä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti