sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Body language -koulutus eli seksuaalisuuden tuhoaminen Lontoossa tammikuussa 2015

Body language koulutus tuhosi seksuaalisuutta, eli se ei liene uutta. Ruumiin toimintoja heikenettiin mm. ulosteen + pissan pidättäminen ovat vaikeampia, ja myöhemmin elämässään joutuu käyttämään vaippoja.

Koulutuksessa tehtiin pistemäisiä kipupisteitä koko alapään alueelle, peräaukkoon, virtsaputken suulle, ja kirkkoveneen muotoon alapäähän. Tämä toiminta lienee vaikuttavan koko loppuelämän ihmisen elämään. Ei siihen ole mitään muuta näkyvissä.

Kaiken toiminnan tekeminen siellä oli järjestelmällistä ja osaajan on täytynyt tuntea ihmisen anatomia hyvin, olla lääkäri, lääkäriksi opiskeleva tai vastaava. Niin järjestelmällisesti etsittiin oikeat pisteet iholta ja muualta.

Miten jatkossa tätä tehdään ja mitä se aiheuttaa ihmiselle?

Ihmisen seksuaalisuus tuhoutuu vähitellen, ja vaurioituu heti, hänellä on vaikeuksia elimistön toiminnassa, mm. suoliston toiminta häiriytyy, samoin pissan pidättäminen on vaikeaa.

Toiminnan tarkoituksena on estää seksin harjoittaminen kokonaan. Ihmiselle aiheutetaan silloin pissahätä ja isompi hätä, jolloin ei voi harrastaa intiimiä toimintaa!

Tämä sama kokemus on muillakin tällä tavalla häirityillä, eli he voivat olla niin heikossa kunnossa, etteivät pysty normaaliin elämään enää koskaan toimenpiteen jälkeen.

Mutta miten selittää tilanne aviopuolisolle, avopuolisolle tai muille ihmisille, mitä on aiheutettu?

Kuka tekee tällaista?

On mahdollista, että samat henkilöt, jotka varastivat luottokorttitiedot, puhelintiedot ja sen varaamani majoituksen siellä Flores-saaressa lokakuun alussa 2014, ja hehän ovat Jyvässeudulta kotoisin olevia. Yksi näytteli Suomen poliisia siellä!

Kukahan tai kenen lapsi oli Lontoossa tammikuussa 2015, vai miten juttu tehtiin? Tilattiinko palvelu joltakin toiselta?

Kirjoitan tämän jotta ihmiset Suomessa tietäisivät, että kuka tahansa nainen ja minkä ikäinen tahansa voi olla uhrina, jossa tuhotaan fyysisiä ominaisuuksia loppuelämäksi!

Tähän numeroon oli puhelimeni nauhoittanut 2014 koko yön, Iso-Britannia:
 +44 7839 75 8185

Ensimmäisen kerran koko puhelimeni tiedot vastettiin Kendalissa heinäkuun alussa 2013, jolloin puhelimeni ei toiminut muutamaan tuntiin, kun yritin soittaa sillä Suomeen. Minulle sanottiin, että puhelintani seurataan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti