lauantai 17. joulukuuta 2016

Uhkailuja ja fyysisiä oireita, kiusanteon perusteita

"Sinun olkapäätäsi tullaan satuttamaan entistä enemmän, koska sinä olet työkyvyttömyyseläkeläinen."

"Sinä et saa jatkaa hienoa uraasi siivoojana."

"Koska sinä et tottele, sinua tullaan kiusaamaan entistä enemmän."

"Näin sinä olet työkyvyttömyyseläkeläinen."

"Sinä et saa olla työkykyinen."

"Sinun oma terveytesi tulee olla huonompi kuin normaalin ihmisen koko jutun takia, koska olet työkyvyttömyyseläkeläinen."

"Sinä et ymmärrä koko juttua huonona pilana koko ympäristölle, koska sinä et tottel ... poikien aloittamaa kiusantekoa, jumalauta."

"Sinä et saa olla työkykyinen, herra varjele."

"He ovat vihaisia koko maailman puolesta."

"Miksi et voi huonosti?"

"Miksi et oksenna?"

He siis ovat yrittäneet aiheuttaa kipua eri niveliin. He pistelivät terävästi kaikkiin niveliin, jotta kädet eivät toimisi, tai ei pystyisi nostamaan käsiä, eikä tekemään töitä. He yrittivät estää käsitöiden tekemisen, kuten sukkia, lapasia ja kaikkea muuta ei pitäisi pystyä tekemään..

He tuottivat kipua kaikkialle elimistöön. He yrittivät saada fyysisiä sairauksia aikaan, kuten flunssaa, kuumetta, päänsärkyä, liman eritystä kurkkuun, ja nenän alueelle, kaikkia mahdollisia sairauksia.

He ottivat yhden pisteen koko aikaiseksi kohteeksi, koska käsi piti saada toimintakyvyttömäksi.

Aaltomaisten liikkeiden tuottaminen elimistöön, jotta ihminen voisi pahoin, ettei meinannut saada nukutuksi, kun laittoi silmät kiinni, ihminen voi tuntea merisairautta olematta merellä.

Korviin pistäminen ja korvan alueen nivelen kivun tuottaminen, koska korva on herkkä reagoimaan, tuntuu olevan kaikkien kiusattujen tavallisin ongelma. Korvat kuulevat äänihäirinnän, joka tulee ulkopuolelta, korkeat äänet, kuulosuojaimet poistavat suuren osan äänistä, samoin musiikin kuuntelu. Äänet ovat niin hiljaisina tulevia, että vain kohdehenkilö kuulee ne!

Mitä muuta he tekivät?

Seksuaaliset alueet ovat aina naisille häirinnän ykkösalue. He tuottavat kaikenlaisia tuntemuksia. Pakotettuja orgasmeja monta vuorokautta joillakin aineilla he pystyivät tekemään, kunnes ihminen on aivan kipeä ja uuvuksissa, koska lääkkeet auttavat huonosti siihen.

Seksuaalisten alueiden painontunne, puremisen tunne sukuelinten alueelle, hyrrämäinen kiertoliike seksuaalialueilla, värähtelyn tunteminen.

Virtsaamisen tunne siten, ettei ehtisi vessaan, vaan pissisi housuunsa, samoin ulostamisen tunne, että ei pystyisi olemaan missään muualla kuin kotona.

Kaikenlaisten kipujen tuottaminen on siis avainasemassa kiusanteon taustalla jatkuvan äänihäirinnän lisäksi.

Tekniikat mahdollistavat puhumisen ihmiselle jatkuvasti!

Kaikkien häirittyjen kokemukset ovat hyvin samanlaisia ja häirittyjä on Suomessa paljon. Heitä yhdistää myös yksi kanava. Se on sosiaalisen mediassa kirjoittaminen homeongelmista, tai erityisherkkyydestä! Sieltä he yrittävät etsiä lisää uhreja!

Jo valmiiksi sähkölle, tai ympäristökemikaaleille altistuneet naiset ovat heidän uhreinaan kaikkein parhaita.

Koska sähköyliherkkyyttä tai kemikaaliyliherkkyyttä ei voi nähdä, ei voi nähdä tätä elektronista häirintää!

Naiset ovat päästänsä vain viallisia reagoidessaan näihin aaltoihin, tai värähtelyyn tai säteilyyn!

Uhrit valitaan vanhemmista naisista, koska heidän uskottavuutensa on heikko juuri suuren sairastamisen takia. Heillä on useimmilla joku perussairaus, joka pahentuu tai aiheutta heille suuremman riski olla täysin työkyvytön.

Siksi jokainen joka yrittää käydä töissä tulee entistä enemmän häirityksi, koska he ovat epäonnistuneet, jos joku pääsee vielä takaisin töihin.

Heidän vihansa kohdistuu uhreihin entistä raivokkaampana, jos he eivät saa uhreja tarpeeksi usein sairaalaan siis psykiatriseen hoitoon, koska se on heidän tarkoituksensa keinolla millä hyvänsä.

Mutta ihminen alkaa elää omaa elämäänsä, ja kärsii näistä fyysistä oireista koko lopun elämänsä, voi olla töissä, jos pystyy kivuiltaan tai säryiltään, osa ei pysty juuri enää mitään tekemään!

Häirintä ei siis itsenäisesti ehkä aiheuta suurta vuosien menetystä elämän pituuteen, sen tarkoituksena on heikentää uhrin elämän laatua, ja estää seksuaalista kanssakäymistä, vaikeuttaa sosiaalisia suhteita, ja saattaa ihminen neljän seinän sisällä asuvaksi "haisevaksi paskakasaksi"!

TÄMÄ KAIKKI ON TOTTA, MITÄ HE TEKEVÄT HÄIRINNÄN KOHTEILLE!

KUKAAN EI USKALLA TUKEA UHREJA, KOSKA ON SEURAAVA UHRI!

IHMINEN EI OLE PÄÄSTÄNSÄ VIALLINEN, HÄN ON VAIN SELLAISEN KIUSANTEON UHRI, JOTA EI VOI NÄHDÄ! SELLAISIA OVAT HUONOT MENETELMÄT, JOITA KÄYTETÄÄN LAAJASTI SUOMESSA NAISTEN HÄIRINTÄÄN!

HEILLÄ ON UHREINA MYÖS OMIA PERHEENJÄSENIÄ, ÄITEJÄ, MUMMOJA, JA MUITA SUKULAISNAISIA! KOSKA HE EIVÄT TUNNE SÄÄLIÄ KETÄÄN KOHTAAN!

HE OVAT ITSE AIVOPESTYJÄ TOIMINTAAN. JOKU MUU VALVOO HEIDÄN TOIMINTAANSA.

LÄHIALUEEN IHMISET VOIVAT OLLA SEURAAVIA KOHTEITA, KOSKA HE ETSIVÄT UUSIA UHREJA HÄIRITYN LÄHIALUEILTA TAI SUKULAISISTA TAI MUISTA TUTTAVISTA. JOS ON FYYSISESTI TARPEEKSI HEIKKO TAI MUUTEN SAIRAS, VOI OLLA SOPIVA KOHDE HÄIRINTÄÄN!

TOIMINTA ON SIIS YLEISTÄ SUOMESSA SUUREN YLEISÖN TIETÄMÄTTÖMYYDEN TAKIA, KOSKA SIITÄ EI TIEDETÄ MISSÄÄN TERVEYDENHUOLLON TAI VIRANOMAISTEN KESKUUDESSA. SIKSI JOKAINEN UHRI LEIMATAAN VAIN MIELENTERVEYSPOTILAAKSI.

LAKI HÄIRINNÄSTÄ TÄLLÄ MENETELMÄLLÄ ON SAATU VAIN KOLMEEN OSAVALTIOON USASSA, MUUALLA SITÄ SIIS VOI HARJOITTAA NIIN PALJON KUIN SIELU SIETÄÄ, KUKAAN EI VOI ESTÄÄ SITÄ NÄKYMÄTTÖMÄNÄ KEINONA.

JOKAISTA SUOMALAISTA SIIS VOIDAAN HÄIRITÄ ILMAN MITÄÄN RANGAISTUSTA TAI HUOLTA KIINNI JÄÄMISESTÄ TAI MUISTAKAAN SEURAUKSISTA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti