tiistai 13. joulukuuta 2016

Elektroninen häirintä ja gang stalking Suomessa

Olen lukenut häirinnästä paljon netin keskustelupalstojen sivuilta. Olen yllättynyt miten yleistä häirintä on ja miten paljon siihen liittyy muuta häirintää.

Miten paljon onkaan uhreja Suomessa, ja jokainen heistä on joutunut sairaalaan psykoosi -diagnoosin saaneena, jos ovat puhuneet asiasta.

Voidaanko Suomessa olla näin sinisilmäisiä, että häirinnän uhrit jäävät kokonaan oman onnensa varaan? Eikä kukaan auta näitä ihmisiä, miten se voi olla mahdollista hyvinvointivaltiossa!

Kansalaisten pitäisi herätä huomaamaan yleinen hätä ja häirintä, miten paljon pahaa tehdään yleisesti ja miten paljon kiusataan ihmisiä. Olin hämmästänyt, kuinka tarkasti uhrit kuvasivat tuntemuksiaan ja miten he analysoivat omia kokemuksiaan.

Tämä on huono asia koko Suomen maineen kannalta, jättää nämä ihmiset vaille tukea ja oikeutta. Miten voimme jättää osan kansasta oman onnensa nojaan?

Miten suuret ovat kustannukset jos joka kymmeneskin ihminen on tällä tavalla häiritty? Pelottavat seuraukset koko yhteiskunnassa. Aivopestyt ihmiset ovat valmiita joskus jopa tekemään kauhistuttavia rikoksia, koska heille puhutaan tavoilla, joita ei yleisesti tunneta.

Jokainen häirintärikos pitäisi olla rikoslaissa rangaistava. Nämä rikolliset saavat jatkaa puuhiaan ilman, että edes kukaan välittää. 

Ongelma on yhteiskunnan syöpä, se leviää ja laajenee, eikä parannuskeinoa ole näkyvissä. Useat ihmiset aivopestään itse tekemään häirintää, he ovat osa suurempaa organisaatiota, ja jos he kieltäytyvät, he saavat rangaistuksensa. Hekin ovat sillä tavalla uhreja jonkun isomman rikollisen alaisena!
 

4 kommenttia:

  1. kiito tuestasi Anne-marie!, meille kiusatuille se painaa enemmän kun sata jänistä,.olen itse ollu uhrina yli 10 vuotta ja olen myös ehtinyt tutustuun menetelmiin,nyt kiusaajat on ryhtinyt myös kiusaan minun 6 vuotiasta tyttöä ja tuntuu kovasti että jotain pitäisi tehdä, elektroniikka millä he haukuvat häntä pitäisi kääntää suoraan valtion päättäjille, koulutus ministeriöön ja kiusaajiin, sanovat että se on puuta heinää, ja tiedemiehet näytää meille mitä se osittain on :

    https://www.youtube.com/watch?v=nbhT-o_UDxQ

    laiteita on moneksi,minusta tämä pätkä on vaan niin hyvä kun se on tohtori joka sanoo et se kiusaa!
    mulla on myös vääriä diagnoosia moneksi varmaan, ja ne ei auta kuuntelioita yhtään ja syrjäytymisen seurauksena kiusaajien puhet painaa kun ei olla näkövissään näytämässä omame kuntoa muille.on seikoja jolla voime vaikuttaa ja se on tuoda tämä "syöpä" julkisuuteen puhumalla avoimesti siittä ja informoida kanssa siittä että mitä tämä on ja että se on väärin ja rikos ihmisoikeuksia vastaan, kidutuksesta, syrjäytymisestä, taloudelisen syrjäntymisestä, vahingon teosta, vainoamisesta ja ihan kaikki mihin me uhrit joudumme, itse en myös kään ymmärrä miksi tähän laki ei puutu koska se on niin selkeästi esillä ja kirjoitettu sinne kuitenkin.Minusta se on väärin että he sanovat vaan että "ei me tiedetä mistä se tulee", eli he (poliisit) tiedostavat että jotain vääryyttä on menellään,äänestä koko minun kaupunkin kyllä tiedostaa ja toivovat suurin osa kuitenkin että vastuuliset löytyy mutta, tekee ko kukaan mitään vai jää kö se vaan puhe asteeseen ja viranomaiset antavat kiusaajat tapaa uhrinssa..kiusausta olen kokenut jo monta eri versiota millon mikäkin suunta heillä on kaan niin minusta olisi aikaa meidän tulla kunnolla kuultuksi,kyse on kuiten todella vakavasta rikoksesta,varsinkin kun uhrit päättää päiviän ja viranomaiset katsoo sormian läpi, on se kumma että ennen peilasivat tv lupien perässä ja nyt meitä on sairaslomilla sen vero rahan edestä..on laiteet ja vehkeet olemassa millä kiusaajat löytyisi ei tätä olisi muuten voinut kehittää kiusaajille millä kiusata! tyrkytetään ihmismieleen kuvia millon minkää laisia lyhyt elokuvia kun pilkotaan ihmistä tai paras kaverisi yhdynössä entisen tyttöystävän kanssa luodakseen paha olo, puhutellaan uhkaavia esim.. tapetaan perheesi tai taas jotain hän on nus...ssa sun naapurissa, uhataan tappaa lennetämällä ikkunasta tai mitä lie,.usko tai älä kokemukseni perusteella olen 300 prosentin varma siittä että kuoleita on moni myös minun kaupungilla näitten jäljeltä varsinkin sen jälkeen kun "he" ovat itse sen mulle sanonut,usko minuun kun sanon että ei meitä haitaisi vähä kään apua saadakseen näitä kiusaajia kiini,ja tavat pois planetaltame.

    terveisin Henrik.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Uhreja on tullut paljon esille viimeisten kuukausien aikana, lääkäreitä, opettajia ja muita koulutettuja ihmisiä. Todisteita on myös fyysistä vammoista! Kannattaa tulla mukaan yhteisiin kokoontumisiin Helsinkiin. Kannan itse erityisesti huolta Suomen lasten tulevaisuudesta. Meitä uhreja on ehkä noin 20.000 tai ylikin jo Suomessa. Todistamisen vaikeus toiminnasta tekee kenestä tahansa uhrin! Ihminen tajuaa liian myöhään kerätä todisteet tai kuvat kaiken, jos tehdään myös kuvallista, sanallista, sosiaalisen median kautta stalkkausta ja häirintää! Dokumentointi tärkeää, kuva, teksti, aika ja paikka, mitä, missä, milloin jne.

    VastaaPoista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista