sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Kiusanteon syistä, siis "paskaa"

Toivon, että jokainen ihminen ymmärtää, mitä kiusanteon äänissä todella sanotaan, ja miten törkeitä puhutaan, toisista ihmisistä, ihmisten asioista, ruumiin toiminnoista, intiimielämästä ja kaikesta oli tehty yksi törky ja arvosteltu näiden kiusaajien toimesta! Kuka tällaista tekee, ei kai voi olla aikuinen ihminen, ainakaan mieleltään?

Monissa kirjoituksissa on ollut samankaltaisia piirteitä, ja onko takana samat henkilöt, jotka tekevät näitä juttuja? Kiusatuille on siis puhuttu ihan hirveitä törkeyksiä!

Aiheina on usein seksuaaliset asiat, ruumiintoiminnot, ivan ja pilkan teko, kaikkien ihmisten mollaaminen, jonakin päivänä he ovat olleet omia sukulaisia, sitten taas lähialueen asukkaita, toisinaan taas kauempaa, mutta jutut olivat aina yhtä huonoja ja ikäviä, eikä asioissa todellakaan ole ollut mitään selkeää tai johtolankaa, vaan tuntuu, että kaikki on ollut vain tuotettu ilman hyvää käsikirjoitusta ja huonolla tavalla.

Usein olen pohtinut, miksi minä olen uhri, mutta he ovat vastanneet, "olet kasvattanut lapsesi huonosti","et ole opettanut heille seksiä"?

Mitä muuta he sanoivat, että "et osaa paskantaa kunnolla", eikä se arvostelu jo riitä?

He siis pilkkaavat koko ihmiskuntaa, heidän viestinsä on ala-arvoista sitä, mitä he toivovat meidän voivan tuottaa, yhä enemmän ja enemmän, mutta eihän s!e koko ajan onnistu! Siis paskaa!

"Koko juttu on siis huono", kuten he itsekin tietävät, mutta joka päivä he sanoivat, syitä oli kaikissa ihmisissä, ja kaikissa elämän tilanteissa!

Kiusantekijät sanoivat itse (nuori nainen) harrastavansa jopa seksiä koiran ja apinan kanssa, että kuka tällaista soopaa tekee!?

Jatkuva kiroaminen sai ihmisen välillä huonolle tuulelle, ja huonoutta julistettiin joka ikinen päivä. Ymmärsin kyllä, että koko jutun juoni oli huono, koska tajusin liian hyvin sen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti