lauantai 10. joulukuuta 2016

Neuro-Eletromagneettiset aseet

Neuroelektromagneettiset aseet on kehitetty muokkaamaan ihmisen käyttäytymistä ja mielenhallintaa sotatilanteissa. Nämä aseet käyttävät mikroaaltoja, erittäin matalia taajuksia ja akustisia taajuuksia manipuloimaan ihmisiä hyökkäystilanteissa. Näiden aseiden käyttö ei ole uutta muuttamaan ihmisen käyttäytymistä tai murhaamaan ihmisiä. Yli 50 vuotta on aseita käytetty sodankäynnissä.

Neuroelektronisten aseita voidaan käyttää myös ei-tappavina ja hiljaisina aseina, joiden käyttäminen herättää epäilyjä ihmisten keskuudessa. Koska aseiden käyttöä ei voida todistaa, niiden käyttäminen on siten mahdollista myös yksittäisiä kansalaisia kohtaan. Extremely Low Frequences eli ELF aallot aiheuttavat ihmisille pahoinvointia, päänsärkyä, häiriöitä sydämeen.

Eri taajuiset aallot kohdennettuna aivoihin aiheuttavat erilaisen vireystilan ihmiselle. Delta eli 4 Hz on yhdistetty nukkumiseen. Theta 4 - 8 HZ on uneliaisuutta, Alpha 8 - 12 Hz on Berger's aalto, 12 - 16 Hz on vaikeuksia liikkua, fyysinen hiljaisuus, Beta yli 12 Hz. Gamma on 26 - 80 Hz korkeampi tietoisuus, ratkaisukyky ongelmiin, pelko ja tajunta. Eri aaltojen taajuuksilla voidaan hallita ihmisen toimintaa, ja siihen perustuu niiden käyttö ihmisiä vastaan ja kontrolloimaan ihmisen käyttäytymistä.

Taajuusaseiden muoto ratkaisee, kuinka aallot kohdentuvat kohdehenkilöön, kuinka tarkasti ne voidaan kohdentaa tiettyyn elimeen tai aivoihin, hermosoluun tai muualle kehoon, kuinka laajasti ja pistemäisen tarkasti.

Kehonnesteet ovat herkkiä näille aseille, ja niitä voidaan myös kuumentaa aivoissa, jolloin jo muutaman asteen muutos saa häiriöitä aikaiseksi.

Eletrodit voivat olla liikkuvia, siis ihmistä kiertäviä, jolloin ihmiseen saadaan epämiellyttäviä tuntemuksia, kuten aaltoliikettä tasapainoelimeen, merisairautta, pahoinvoinnin tunnetta, epämääräistä keinuntaa.

Myös korkkiruuvimaista liikettä saadaan aikaiseksi seksuaalialueille, ja muihin sisäelimiin, samoin painontunnetta ja epämääräistä painoa mm. peräaukkoon jne. Pissaamisen tunne tai muu paine on normaalia, samoin ilmavaivat peräaukkoon ja emättimeen.

Pistemäistä kipua saadaan kohdentamalla kipu johonkin hermopäätteeseen, aistinsoluun, kuten korvaan tai silmään, niveleen, tai selkärankaan.

Puremisen tunne voidaan aiheuttaa korvanlehteen, nänneihin tai sukupuolielimiin. 

Kaikkia mahdollisia tuntemuksia siis voidaan aiheuttaa kehoon näillä aseilla, ja uhrien kertomukset ovat samankaltaisia.

Naiset ovat pääasiallinen kohderyhmä Suomessa, ja häiritsijät ovat sanoneet perustavansa "homokylän" Suomeen, eli naiset ovat turhia Suomessa!

Naisten pitäisi herätä ja yhdistyä tässä kiusaamisasioissa ja järjestäytyä, että saimme häirinnän täällä lainsäädännön pariin ja ihmiset tietoisiksi asioista!

Toivotaan apua Eu:n lainsäädännöstä tässä asiassa, Suomessa ei ole mitään keinoa auttaa uhreja!

Suomessa tiedämme vain, että jokainen gang stalking - tai electronic harassment -uhri joutuu kärsimään koko elämänsä viimeiseen hengenvetoon asti häirinnästä!

Siihen ei ole mitään muuta toivoa kuin kuolema vapahtaa siitä!

Miksi tiedämme häirinnän olevan pään ulkopuolelta tulevaa? Kuulosuojaimet tai kovempi musiikki estää äänien kuulemisen. Äänet ovat niin hiljaisia, että ne peittyvät kovempiin ääniin, ja unohtaa niiden olemassaolon. Lisäksi ne kuuluvat kaikuina ihmiselle esim. tuuletuslaitteista ja muista äänistä, eli käytetään äänien muuntamista jollakin akustisella tekniikalla. Tätä kuulin Lontoossa eli äänet kaikuivat rakennusten seinistä. Akustiset kaikuna tulevat äänet ovat yksi häirintätekniikan muoto!

Häirintä oli siis ulkopuolista, koska ne eivät päässeet ison roskapussin sisälle ainakaan alkuvaiheessa. Lisäksi kuulosuojaimet estivät äänien kuulumisen ja nukuin muutaman kuukautta kuulosuojaimet päässä. Häirintä ei siis tullut kuin pään ulkopuolelta! Tämän totesin siis jo varhaisessa vaiheessa.

Mutta ymmärrän, että menetelmät ovat kehittyneet tässä muutaman vuoden sisälläkin, eli kaikki on pienentynyt ja kaikkien häirintämenetelmien kehitys on niin nopeaa, että viranomaistenkaan tekniikat eivät pysy mukana!

Siis he joutuivat myös häirinnän kohteeksi! Se lienee ns. tapaturma häirintää tekeviltä, koska muutenhan ei olisi näin paljon tietoa tapauksista. Täytyy jonkun tarpeeksi luotettavan joutua kohteeksi, jotta asioihin voidaan uskoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti