sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Miksi häirinnän kohteena ovat naiset?

"Heidät saa pissimään housuunsa helpommin kuin miehet. Vanhemmat naiset ovat hyvä kohderyhmä, koska he ovat hygenialtaan huonoja. "

"Vanhemmat naiset ovat huonoja koko häirinnän ajan. He ovat sairaampia kuin miehet."

"He eivät ole uskottavia missään vaiheessa."

"He ovat jo elämänsä loppupäässä, heidän kuolemansa jouduttaminen ei haittaa ketään."

"Naiset joutavat kuolemaan aikaisemmin, että miehet voivat harrastaa seksiä muiden miesten kanssa."

"Tytöt ovat huonoja koko yhteiskunnan takia,  koska he saavat lapsia."

"Lapsia ei tarvita lainkaan."

Tässäpä häiritsijöiden viestiä häirinnän syistä! Eikä kukaan tiedä, miksi osa ihmisistä on häirittyjä ja kuka heidät valitsee ohjelmaan.

Miten vähän ihmiset tietävät häirinnän tarkoituksesta? Miten vähän ihmiset tietävät, paljonko Suomessa on häirittyjä? Kuinka moni häiritty kuolee ilman tietoa, tai apua?

Kuinka meni vetäytyy kokonaan elämän piiristä ja jää yksin? Kuinka monta kuolee muutoin hylättynä jossakin laitoksessa? Kuinka moni kuolee oman käden kautta? Kuinka moni tekee itse jonkin henkirikoksen?

Vastauksia ei ole olemassa näihin kysymyksiin!

Jokainen voi miettiä millaisen ongelman edessä ovat kaikki ihmiset, jossa jokainen voi olla seuraava uhri, eikä saa apua ongelmaan!

Miten paljon voidaan kärsimystä aiheuttaa ilman että tekijät jäävät koskaan kiinni?

Se on suunnattoman suuri määrä, jos Suomessa on yli 2,5 miljoonaa naista, kuinka moni heistä on häiritty ja kiusattu?

Hiljainen sota naisia vastaan nostaa kysymyksen hyvinvointivaltiosta uuteen valoon, voidaanko osa ihmisistä hylätä? Onko tasa-arvo edes käytännössä olemassakaan Suomessa?

Miksi kukaan ei puhu asioista oikeilla nimillä Suomessa? Vain Eu-tasolla on tietämystä asioista? Onko Suomessa terveydenhuollossa ketään asiaan perehtynyttä henkilöä?

Uhrit jäävät oman onnensa varaan, jos kukaan ei aja heidän asioitaan! Siksi olisi hyvä saada Eu:n järjestöistä ihmisiä puhumaan Suomen lääkärikunnalle häirintämahdollisuudesta ja muusta toiminnasta, jonka alkujuuret johtavat muihin maihin. Emme elä enää missään lintukodossa täälläkään!

Tässä ajatuksia, joita häirinnän tekijät ovat itse kertoneet häirinnän syyksi, sekä pohdintaa, miten asioista voisi tiedottaa tai edetä, että uhrit saisivat jostain apua!

Äänihäirintä ei siis ole ihmisen omasta päästä tulevaa. Sen takia hyvät kuulosuojaimet ja kova ääninen musiikki peittää äänet. Ne eivät kuulu häirittävän omasta päästä. Samoin kaikuvat akustiset menetelmät ovat käytössä äänien tuottamisessa.

Äänihäirinnässä käytetään äänien ja sanoman vääristelyä. Tätähän käytetään ihan normaalissa viestinnän häirinnässä, ja esimerkiksi viranomaisten tai minkä tahansa järjestelmän viesti voidaan korvata kuten lentokoneliikenteessä tai missä tahansa viranomaisviestinnässä olevat viestit. Kaikki korvaava viestintä voi häiritä pahasti eri järjestelmiä! Yleisintä lienee häirintä erilaisissa sotilaallisissa konflikteissa, mutta mikä tahansa sana tai lause voidaan muuttaa toiseen muotoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti