maanantai 12. joulukuuta 2016

"Micro-Aviary"

Pienet lentävät robotit ovat yhä pienempiä ja näkymättömiä taistelijoita. Ne ovat näkymättämiä silmiä, kuin pieniä lintuja, lepakoita tai hyönteisiä.

Uusimmat ovat täysin läpinäkyviä pieniä ilmassa pyöriviä leyjä, joita ei voi havaita lainkaan ja lentonopeus on niin suuri kaikilla näillä mikroroboteilla, että ei mitään robotteja voida nähdä. Ilman pyörteet häivyttävät pienet lentävät esineet täysin!

Spencer Ackermanin artikkelissa kuvataan hyvin lentävien näkymättömien robottien toiminta Ohiossa Usassa.

Robotit keräävät tietoa ympäristöstä, ne kuvaavat ympäristöä ja toimivat sekä vastaanottimena että lähettimenä. Ne voidaan ohjelmoida valvoman eri tiloja, eri paikkoja, niillä on vakoilutehtäviä ja häirintätehtäviä. Nämä lentävät vakoilijat siis voivat toimia missä tilassa tahansa ja välittää tietoja tilan ulkopuolelle.

Näillä roboteilla voidaan häiritä tavallisia kansalaisia, koska ne voidaan varustaa myös erilaisilla tekniikoilla, jolloin niillä voivat tuotttaa ihmiskehoon erilaisia tuntemuksia, kipua, painetta, aaltomaista liikettä, ne voivat tunkeutua kehoon ja aiheuttaa siellä kipua ja tuhoa!

Nämä mikrorobotit ovat myös itse itsensä lataavia, eli ei tarvita enää mitään kaasua tai muuta energiaa, vaan ne saavat energiansa ympäristön lämmönlähteistä, kuten lampuista tai ihmiskehon lämmöstä. Näin ne pystyvät toimimaan pitkään ilman mitään huoltoa!

Näillä roboteilla on supersensitiiviset sensorit, ne tunnistavat esteet, lämmön ja ne voivat liikkua ilmassa ja nesteissä. Nämä robotit voivat jo liikkua ihmiskehossa ja tutkia ihmisen elimistön läpikotaisin, niitä käytetään lääketieteessä. Ne voivat siis liikkua ihmisen suolistossa ja keuhkoissa ja kuvata ja välittää tietoa sieltä, myös verenkierrossa ja välittää kuvaa sieltä.

Robottien koon pieneminen entisestään ei liene kenelläkään yllätys. Ne sisältävät paljon tietoa ja ne voidaan ohjelmoida suorittamaan erilaisia tehtäviä.

Robotit siis voivat sisältää myös äänentoistolaitteita, ja nauhoittaa ympäristöä. Nämä robotit toimivat reaaliaikaisesti ja pystyvät ratkaisemaan erilaisia ympäristön ongelmia omilla sensoreillaan.

"Micro-Aviary" on näkymätöntä tekniikkaa, mutta täyttä todellisuutta tässä maailmassa. Mitä ei voida nähdä, sitä ei voida uskoa olevan olemassakaan. Ei enää pidä paikkaansa!

Löysin tiedot näistä mikroroboteista jo kaksi vuotta sitten, kun tutkin niiden toimintaa!

Lisää Spencer Ackermanin artikkeleista:

 http://www.alternet.org/authors/spencer-ackerman

Suomeksi:

Hän kirjoittaa ihmiskokeista, kidutusmenetelmistä, kidutusohjelmista,ja ihmisten kontrolloimisesta, ihmisten tutkimuksesta ja muista ihmisen muokkaamisen menetelmistä jne.

Artikkelit ovat karua luettavaa siitä, miten ihmisiä "kaapataan" erilaisiin kokeisiin koekaniineiksi, tai "ihmisoikeuksien menettämisestä" siis ihmisen kohtelusta kaltoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti