lauantai 24. joulukuuta 2016

Matomaiset mikrorobotit

Nyt ne löytyivät. Matomaiset mikrorobotit, joita voidaan laittaa vaeltamaan ihmisten kudosten lävitse. Osa näistä aiheuttaa tuskallisia kokemuksia, jos niitä käytetään asiantuntemattomissa käsissä.

Näitä olen saanut itseeni sekä Suomessa että Englannissa. Lontoossa ne aiheuttivat polttavaa kipua ryömiessään elimistössä. Mm. selkärangan viereen asettuava tuli muualle selän alueelle ja aloitti sieltä vaelluksen. Näitä on laitettu lantion alueelle, ja minne tahansa alavatsan alueelle. Ne tuottivat polttavaa kipua, enkä tiennyt, miten tällaista kipua voidaan aiheutta ihmiselle. Ne tosiaan luikertavat kuin matojen voisi kuvitella ryömivän ihon alla.

Vihdoin löytyi oikea kuvaus näistä matomaisista mikroroboteista, ja se on uusimmassa Tieteen kuvalehdessä. Olen yrittänyt etsiä, mitä minulle tehtiin pari vuotta sitten, ja nyt olen löytänyt tiedon. Ne siis "ammutaan" ihmiseen ja kulkevat sitten kehossa!

Vastaavaa kipua lienee aiheuttavan afrikkalainen loismato, joka koteloituu ihmisessä, ja lähtee liikkeelle valmiina matona. Se tunkeutuu ihmisen ihosta lävitse, ja sitä kierretään puutikun ympärille sitä mukaan, kun se tulee ihosta ulos.

Mutta on olemassa näitä selittämättömiä ilmiöitä. Matomaiset mikrorobotit ovat huomaamattomia, ohutta läpinäkyvää muovintapaista ainetta, ja ilmeisen kestävää sellaista, koska pystyvät tunkeutumaan kehoon sisälle!

Matomaisista roboteista on ollut kirjoituksia mm. Tieteen Kuvalehdessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti