torstai 1. joulukuuta 2016

Säteilyn vaikutuksista ja häirinnästä

Kirjoitan lyhyesti koottuna erilaisia kokemuksia säteilyn avulla tapahtuvan häirinnän vaikutuksista solutasolla ihmisessä.  

Erityisen herkkä alue on korvan alue, koska sitä kautta altistuu helpoiten säteilylle. Siksi korvan alue on myös häirinnässä eniten käytetty alue. Onhan se kuuloon liittyvä ja muutenkin herkempi alue, jossa kallon luut eivät suojaa aivoja eikä elimiä! Pistävä kipu korvassa ja polttamisen tunne ovat useimpien häirittyjen kertomuksissa!

Korvissa voi tuntea repimistä, nykimistä, vihottelua ja tasapainon menettämisen tunnetta. Paineen tunnetta jne. Nämä ovat tuttuja tuntemuksia korviin pistely ja erittäin korkeiden äänien käyttäminen vuodesta 2013 alkaen sekä itselleni että muille häirityille! Tyttäreni kuuli myös tuon korkean vinkuvan äänen ja luuli sen tulevan televisiosta, mutta se oli jo silloin kauan sitten se häirintä-ääni meidän talossa! En muista enää vuotta. Miehet eivät kuule sitä vinkunaa! Joku muukin nainen kuuli sen meillä käydessään ja kerroin sen hänelle, ja hän kuuli myös muutakin häirintä-ääniä meidän talossa, mitä muut ihmiset eivät tienneet tai eivät reagoineet! Hän ei pitänyt minua hulluna, kun kerroin hänelle häirinnästä jo vuosia sitten! Hän näki myös muuta toimintaa, jota työssä käyvät eivät nähneet!

En tiedä vaurioittaako kuuloa sekä ultra- että infraäänet! Kipua ainakin ultraäänet saavat korviin kaikille ihmisille!

Silmät ovat toinen kohde ja niissä voi esiintyä pistelyä, roskan tunnetta, kyynelnesteen kuivumista, rähmäisyyttä ja kovaa kipua koko silmän alueella. Silmien aistinsoluja voidaan tuhota, pintakudoksia muutoin vaurioittaa. Silmän vaurioituminen voi aiheuttaa harmaakaihin, ja silmän sarveiskalvon vaurioitumisen.Tätä silmiin kohdistuvaa häirintää käytettiin omalla kohdallani jo 2013! Silmäni aristivat valoa ja rähmivät koko ajan. Lienee tuttua roskan tunne silmässä kaikille häirityille!

Laseraseiden käyttäminen on yleistynyt liikenteen häirinnässä. Siitä on raportoitu kuolemaan johtaneita liikenneonnettomuuksia ulkomailla, sekä lentoliikennettä on häiritty sillä myös Suomessa. Laseraseiden käyttö silmiin voi aiheutta ohimenevän tai pysyvän näkövamman.

Solutasolla säteily vaurioittaa soluja, solut voivat jopa palaa ja tuhoutua! Solut kuumentuvat, hyörystyvät, ja palamisen seurauksen syntyy ihon kuplimista, palamista ja arpeutumista. Silmät ovat herkät vaurioille ja laseraseiden käyttäminen voi aiheuttaa näön menettämisen.

Solujen DNA-vaurioituu säteilyn vaikutuksesta. Jos solut pystyvät lisääntymään, voi vaurioituneet solut aiheuttaa vaurioitunutta kudosta lisää. Solumuutokset voivat lisätä syöpätapauksia. Perinnöllisen aineksen vaurioituminen aiheuttaa sikiövaurioita.

Radioaallot lämmittävät kudoksia. Tätä on tutkittu matkapuhelinten käyttöä koskevissa tutkimuksissa. Muutaman asteen muutos saa muutoksia aikaan solutasolla.

Matkapuhelintutkimuksissa ihmiset ovat saaneet ihon kuumotusta, päänsärkyä, keskittymisvaikeuksia ja ihon punoittamista. Sähköyliherkkyyttä on pidetty usein selityksenä, että ihmiset saavat oireita, sekä runsas puhelimen käyttö altistaa enemmän.

Aivoverinesteen läpäisevyyttä voi matkapuhelinten runsas käyttö aiheutta ja on ongelma, aivoihin ei pääse verenkierrosta tietyt proteiinit, solujen sisäisessä kemiallissa viestinnässä ja toiminnassa on häiriöitä. Sama tapahtunee siis samankaltaisen säteilyn avulla.


Ylimääräinen säteily on iso riski raskautta suunnittelevalle ja odottavalla äidille, sukupuolisolut ovat herkkiä vaurioille. Sikiövaurioita on raportoitu runsaasti säteilyonnettomuuksien kohdalla. Voisi kuvitella, että häirinnän kohteena oleva äiti ja syntymätön lapsi ovat suuressa vaarassa.

Erilainen säteily tunkeutuu eri tavalla kudoksiin ja kehoon. Kaikkea ympäristöstä tulevaa säteilyä vastaan emme voi suojautua. 

Häirinnässä käytetään erilaisia menetelmiä, ja säteily pyritään ohjaamaan ihmisen kehon arimpiin paikkoihin. Tällaisia ovat juuri silmät, korvat, sukupuolialue, ja nivelet ja runsaasti hermoja sisältävät alueet.

Ihmisen reagointi on yksilöllistä ja riippuu ihmisen altistumisesta aikaisemmin erilaisiin ympäristötekijöihin. Kemikaalialtistuneet, homealtistuneet ja sähköyliherkät reagoivat helpommin samoin kuin fyysisesti huonompikuntoiset ja vanhemmat ihmiset, joilla voi olla useita sairauksia.

Kohdehenkilöt ovat useammin naisia ja myös fyysisesti ja henkisesti kuormittuneita, ja he ovat kaikista otollisimpia häirinnän kohteena. Naisten uskottavuus on vain murto-osa miesten uskottavuudesta. Siksi tämä toiminta on mahdollista, ja koska aseita saa netistä tilata kuka tahansa, eikä Suomessa ole mitään seurantaa, on häirintä jatkuvasti lisääntyvä ongelma koko yhteiskunnassa. Siltä ei siis voi välttyä elämänsä aikana kukaan!

Terveysvaikutuksien tutkiminen ja muu tutkinta aiheesta jatkuvat edelleen. Tarkempi tieto lienee tarpeen jo oman terveyden kannalta.

Häirintään ei voi kukaan vaikuttaa mitenkään tai suojautua siltä Suomessa, eli häirintää saa kuka tahansa harjoittaa, ja aseita voi tilata netistä eikä ne edes maksa paljon.

Kirjoitan yleisen tiedon lisäämisen takia aiheesta!

Kirjoitan myös siksi, että tämä voi koitua ihmiskunnan kohtaloksi, osa ihmisistä menehtyy erilaisen säteilyn aiheuttamiin sairauksiin, joko tiedostomattomina ympäristöhaittoina tai sitten ihan tietoisen toiminnan takia!

Hyvät kuulosuojaimet vähentävät korkeilla tai muilla äänillä häirintää ja suojaavat korvia jonkin verran terävimmiltä ääniltä! Kannattaa ainakin kokeilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti