maanantai 19. joulukuuta 2016

Häirinnän motiiveista

Häirinnän syyksi on sanottu sitä, että ihmistä ei saa kokonaan joko holhouksen alaiseksi tai kokonaan johonkin laitoshoitoon tai mielisairaalaan koko loppuelämäksi. Häirintää tekevät nimeävät tärkeimmäksi tekijäksi häirinnän jatkamiseen ihmisten kohdalla sen, että nämä häiritys alkavat elämään normaalia elämää häirinnästä huolimatta.

Häirintä on menettänyt tehonsa, ja se on heille häirintää harjoittaville pahin mahdollinen lopputulos. Kaikki ikäänkuin palaa ennalleen elämässä ja ihminen pystyy normaaliin elämiseen kaikenlaisesta häirinästä huolimatta. Vaikka häiritsijät julistaisivat huonoutta joka ikinen päivä, ja yrittäisivät provosoida erilaisiin tekoihin, se ei tuota tulosta toivotulla tavalla.

Ihminen ei siis voi ulostaa tai pissiä joka kerta, kun häntä ärsytetään. Eikä ihminen harrasta seksiä aina, kun sitä aluetta häiritään tai siitä puhutaan.

Tämä ei siis toimi enää, vaan ihminen itse valitsee mitä hän tekee, ja tekee oman tarpeensa mukaan. Siinä on siis syytä ihmetellä, kun häirintä ei enää tee ihmistä työkyvyttömäksi, tai kyvyttömäksi osallistua sosiaaliseen elämään.

Ihminen ei sairastu flunssaan, vaikka hänelle luodaan flunssan kaltaiset oireet, eikä saa migreeniä vaikka päätä särkisi, eikä hän saa sydänkohtausta vaikka rintakehään pisteltäisiin, eikä hänen kätensä ole tarpeeksi kipeä, vaikka olkapäähän pisteltäisiin koko yö. Hän ei oksenna, vaikka mahaa väännettäisiin, kurkkua ärsytettäisiin liman erityksellä. Kaikki tämä onnistuu tällä tekniikalla ja paljon muutakin.

Miten häirintä jatkuu? Jokainen kerran tällä tavalla häiritty tietää, että häirintä jatkuu jollakin tasolla enemmän tai vähemmän ja voi kestää siihen viimeiseen hengenvetoon asti. Häirintä siis voi kestää vuosikymmeniä. Se on kuin syöpä, joka ei välttämättä tapa, vaan aiheuttaa kipua ja tuntemuksia kehoon vuosikymmenten ajan.

Netissä on paljon sivustoja, joilla ihmiset kertovat häirinnästä. Siitä kuinka heidän uneensa vaikutetaan, heille aiheutetaan erilaisia kehontuntemuksia, genitaalialueille pistellään, tuotetaan painon tunnetta, saadaa kipua silmiin ja korviin jne.

Tapauksia on siis paljon ja tämä on maailmanlaajuista toimintaa, eikä siihen ole olemassa lainsäädäntöä kuin kolmessa osavaltiossa Usassa. Siksi toimintaa voidaan vapaasti harjoittaa ja aseita pystyy tilaamaan kuka tahansa. Netissä löytyy hakusanoilla electronic harassment devices!

Kukaan ei valvo tällaisten tietojen levittämistä, sillä nämä keinothan on alunperin pitkälti kehitetty kidutusmenetelmiksi kuulusteluihin halutun lopputuloksen saamiseksi tai armeijan käyttöön sodankäynnissä.

Näistä menetelmistä ja käytöstä on kirjoittanut Rauni Kolbe ja Spencer Ackerman, ja Euroopan union sivustoilta löytyy tietoa, samoin kansainvälisten konferenssien sivustoilta, ja viimeisimmästä Berliinin konferenssista vuodelta 2015 löytyy tietoa!

Menetelmien käyttäminen siis ei näy mitenkään missään, koska siinä käytetään sellasia aseita ja menetelmiä, jotka tuottavat säteilyä tai aaltoja, aiheuttavat kehossa nesteiden ja kudosten värähtelyä, kudosten kuumotusta, polttelua, hermosärkyä, silmien kaiherrusta, rauhasten eritystä, ruumiintoimintojen käynnistymistä, ja monenlaisia muita tunteita kehossa.

Ongelmana on näiden tuntemusten näkymättömyys päällepäin, eikä ole mitään mittaria mitata säteilyä, tai niiden aiheuttajasta ei voida tietää. Näin häirintää suorittavat jäävät tuntemattomiksi, eikä häirintää ole mitään ratkaisu siis olemassa.

Elektroninen häirintä ja gang stalking on vain hyväksyttävä osaksi nykyaikaista elämää, osa ihmisistä joutuu häirinnän tai kiusanteon kohteeksi olipa yhteiskuntajärjestys mikä tahansa.

Sillä, että ihmiset ovat hvyin koulutettuja, ja onko kyseessä hyvinvointivaltio, ei ole merkitystä. Osa kansasta voi pahoin esimerkiksi tällaisen häirintätoiminnan takia aina. Aina on olemassa väestöä, joka toimii vain huonolla tavalla. Taustalla voi olla oma alemmuuden tunne, omat vaikeudet, psyykkiset sairaudet, narsismi, painostus toimintaan, muut aatteelliset, uskonnolliset tai poliittiset vakaumukset.

Osa ihmisistä pitäisi heidän mielestään eliminoida yhteiskunnan toiminnasta pois. Tämä on historiallinen tosiasia, ja se näkyy kaikkien kansojen historiassa kautta maailman olemassaolon. Aina tulee uusia menetelmiä ja suuntauksia, eikä tarvitse mennä kuin toisen maailmansodan aikoihin, jolloin tehtiin isompi puhdistus joissakin kansakunnissa.

Tämä puhditus jatkui vielä pitkään monissa maissa, ja on käynnissä laajasti maailmalla tälläkin hetkellä. Aina osa ihmisistä on liikaa omassa maassaan oman ajattelunsa, uskontonsa, elämänkatsomuksensa, tai muun elämäntapansa tai vakaumuksensa takia.

Erilaisuutta ei hyväksytä, vaan kaikkien ihmisten pitäisi olla samankaltaisia, identtisiä elämässään häiritsijöiden tai kiusaajien elämän mukaisesti.

Häirinnästä fyysinen häirintä näkyy ulospäin. Nykyisistä menetelmistä gang stalking näkyy ja kuuluu usein ainoastaan vain uhrille, ja siinä näkee usein samoja autoja tai muita kulkuvälineitä, näkee jonkun ihmisen suoraa toimintaa, ja sen näkemisen tietää vain uhri itse. Sen kyllä oppii huomaamaan samoin kuin normaalien tavallisten äänien käyttämisen häirintään. Ne ovat tehty kuitenkin siten, että ne vain uhri itse huomaa, ja voi olla joku toinenkin joka ne kuulee, mutta ei ehkä heti yhdistä niitä kiusantekoon. Osa muista ihmisistä kyllä näkee myös,  mitä ympäristössä tapahtuu! He vain eivät tiedä syytä tai kenelle häirintä on kohdennettu.

Häirintään ei puututa yhteiskunnassa, koska jokainen tietää, että se toimii puolustajia tai tukijoita vastaan. Siksi häirintää ei voida kitkeä yhteiskunnasta. Sama periaate toimii mm. koulukiusaamissa, siinäkin uhrin puolustajat joutuvat kiusanteon kohteeksi samoin kuin uhri.

Häirinnän tekeminen saa siis jatkua vapaasti, koska se on liian vaarallista puhua asioista oikeilla nimillä tai selvittää häirintää tai puuttua siihen, vaikka tietäisi omien lastensa tai läheistensä toimet tällaisessa toiminnassa.

Häirintäkoneisto voi toimia myös yhteiskunnallisena kontrollina, ja siitä on paljon esimerkkejä erilaisissa yhteisöissä. Väärin ajatteleva voi joutua jopa oman puolisonsa tai perheensä ilmiantamaksi, saada jopa kuolemantuomion, tai vankilatuomion toisinajattelijana. Tästäkin toiminnasta löytyy yhteiskunnallisia esimerkkejä eri puolilta maailmaa. Hiljaisesti hyväksytään jonkun ihmisen häirintä osana yhteiskunnallista rankaisua erilaisen ajattelutavan, uskonnon tai muun elämänkatsomuksen takia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti