sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Häirintä Lontoossa 2015, jota kukaan ei ymmärtänyt, en edes itse!

Kirjoitan kokemastani häirinnästä Lontoossa 2015, koska en tiennyt mitään, mikä oli häirinnässä käytetty menetelmä, kemiallinen, fyysinen, kemiallinen tai fysikaalinen ilmiö, joka aiheutti kehossa erilaisia tuntemuksia.

Tapahtumat tapahtuivat hotellissa. Toiminta alkoi parin päivän sisällä, kun tulin hotelliin. Minulle alettiin puhua englanniksi seksuaalista valmennuskokeista. Ihmettelin asiaa, ja mistä äänet tulivat. Tajusin, että valo vilkkui videolaitteissa ja telkkarissa, ja äänet olivat tehty sellaisiksi tai puhuttiin viereisestä huoneesta. Esimerkiksi huoneessa, jossa majoituin oli ovi viereiseen huoneeseen. Tämä seikka mahdollisti toiminnan.

Minun pyydettiin kertomaan kaikille ihmisille Suomessa sekä sukulaisille että julkisuudessa, että olin seksuaalisissa testauksissa Lontoossa ja että lääkärit testaavat minua siellä? Yritin saada lisätietoja, ja koputtelin viereisen huoneen oveen, mutta kuulin vain kolinaa, ja että porukkaa lappasi yhtenään hississä edes takaisin. Minulle sanottiin, että kaikki videoidaan, ja että minun pitää olla kauniin näköinen.

Tässä menetelmessä minulle laitettiin jollakin tavalla, ilmeisesti ammuttiin jollakin laitteella kehooni mönkiviä pistäviä aineita. Osa niistä vaikutti kehossani jopa neljä vuorokautta. Pyysin, että lopettavat, koska jouduin käyttämään Burana 800 mg, sekä ottamaan Dinitiä, nitroja, koska sydämeni reagoi jo kivuliaasti. Pelkäsin siis oman turvallisuuteni puolesta. Mutta toimintaa vain jatkettiin pyynnöistäni huolimatta, enkä voinut paeta eikä kukaan voisi uskoa, että minulle tehtäsiin tällaista.

Tämähän oli suunnitelmallinen juttu. Häirintää seksuaalisesti ja kerro Suomessa kaikille. Lopputuloksen tietävät kaikki. Jouduin psykiatriseen hoitoon harhaluuloisena.

Tarina on totta. Minulla on tarkat kuvaukset, mitä piti tehdä ja miten, mutta yksityiskohtia en kerro, koska ne ovat liian intiimejä.

Olen pahoillani, että jouduin tämän seurauksena huoran ja yleisen naisen maineeseen sekä vielä hulluksi leimatuksi. Olen pahoillani perheeni ja sukulaisteni puolesta. Tilanteeni teki hankalaksi se, että ei voi paeta mihinkään tai ei ole mitään apua, jos joutuu tällaisen hyökkäyksen kohteeksi.

Kirjoitus on vakava varoitus vanhemmille naisille, teille voidaan tehdä mitä vain, jos matkustatte yksin. Teidät voidaan huumata tai laittaa näitä pistäviä aineita kehoon tavalla jota ei voi selittää.

Lisäksi omalla kohdallani tilanne oli todella vaarallinen, olisin voinut kuolla hotellissa!

JOKAINEN NÄKEE, ETTÄ KYSEESSÄ OLI SUUNNITELMALLINEN TEKO, TEHDÄ MINUSTA VAINOHARHAINEN JA HULLU. OMAA TIETÄMÄTTÖMYYTTÄNI JA NAIVIUTTANI KÄYTETTIIN HYVÄKSI.

JULKAISEN TÄMÄN IHAN OMALLA VASTUULLANI, JOTTA NAISET VOIVAT VARAUTUA VASTAAVIIN KOKEMUKSIIN.

KUKAAN EI TIEDÄ KÄYTETYISTÄ AINEISTA, LAITTEISTA, TEKNIIKASTA TAI MENETELMISTÄ, MITÄ NE OVAT?

EI OLE VASTAUKSIA, ON VAIN OLEMASSA HARHALUULOISIA IHMISIÄ!

Jatko-osa:
Lontoossa olin hotellissa South Kensingtonin alueella. Häirintä (Maybe the airborne stimulants or some other stimulants, some of them were working in the body four days all the time, dangerous and painful, the burning ones, and the smelling ones too! The pain was so strong like giving a birht of a baby, so they are really too dangerous with the bad heart, it was only a bad blood vessel in my heart, so 98 % not working blood vessel was in my heart!?) alkoi lähes välittömästi hotelliin saavuttuani. Häirinnässä oli aina sama kaava. Annettiin suullisesti ohjeita. Pyydettiin säilyttämään hotellikuitit, ja ne luvattiin maksaa myöhemmin. Lisäksi luvattiin tapaamisia tiettyjen ihmisten kanssa. Häiritsijät sanoivat työskentelevänsä läheisessä sairaalassa. Lisäksi he tuntuivat tietävän liikaakin meidän perheestä.

Koko jutun he äänet, sekä miehiä, että naisia, sanoivat olevan aikaisemmin suuri peli, johon minut oli valittu. Pidinkin koko toimintaa pitkään pelinä! Siksi puhuin aina vain uudestaan saman vanhan tarinan ja peleistä, joita ei siis ole ollut olemassakaan, vaan äänet ovat antaneet minun ymmärtää niin, ja siten minua pitivä pihdeissään. Samoin Lontoossa jatkui toiminta sen turvin, että minulle aina luvattiin maksaa seuraava yö ja tapaaminen henkilöiden kanssa. Eli tämä oli juoni siellä, että olisin viipynyt mahdollisimman kauan aikaa?!

Yritin kysellä viereisessä huoneessa majoittujista, mutta hotelli ei antanut tietoa. Suomalaiset nuoret häiriköivät hotellin edustalla ja yksi asukas hotellista huusi heille, että olkaa hiljaa. "fucking mother" taisi olla pääasia, kun minut huomattiin asuvan siellä!

HÄIRINTÄÄ ON OLLUT MYÖS SUOMESSA JOLLAKIN TASOLLA TAI JOLLAKIN TAVALLA. OLEN LUKENUT TAI KUULLUT HÄIRINNÄSTÄ MENETELMILLÄ, JOTKA EIVÄT OLE JULKISESTI TIEDOSSA.

TÄÄLLÄ HÄIRINTÄÄ EI TUNNETA, VAAN SE (the electrosex, the airborne sexual harassment or something else harassment) ON AINA VAINOHARHAISUUTTA, EIKÄ SITÄ TUNNETA TAI TUNNISTETA TAI TUNNUSTETA SUOMALAISEKSI ILMIÖKSI.

HÄIRINTÄÄN EI VOI HAKEA APUA MISTÄÄN, KOSKA SITÄ EI OLE SUOMEN LAINSÄÄDÄNNÖN MUKAAN OLEMASSAKAAN SAMASSA MUODOSSA KUIN USASSA ESIMERKIKSI. SIELLÄ ON JOITAKIN TUNNETTUJA TAPAUKSIA, JOISSA MM. ARMEIJAN HENKILÖSTÖÄ ON JOUTUNUT VASTAAVANLAISEN HÄIRINNÄN KOHTEEKSI.

ELEKTRONISTA SEKSUAALISTA HÄIRINTÄÄ TAI VASTAAVAA MUUTA ERILAISIA TUNTEMUKSIA KEHOON AIHEUTTAVAA HÄIRINTÄÄ EI SUOMALAINEN YHTEISKUNTA TUNNE TAI TUNNISTA TAI TUNNUSTA SEN OLEMASSAOLOA.

SIKSI SUOMESSA EI KANNATA KENENKÄÄN TAI KENELLEKÄÄN PUHUA MISTÄÄN TÄMÄN TAPAISESTA HÄIRINNÄSTÄ VAAN JOKAINEN NAINEN KÄRSII SEN VAIN ITSENÄISESTI OMASSA KEHOSSAAN.

Kehon tuntemukset ovat erilaiset neulamaiset pistokset, pistokset kipeisiin niveliin, vatsan toiminnan häiriöt, ripuli tai ilmavaivat, päänalueen tuntemukset, kuten huimaus, silmissä tai korvissa kipua, seksuaalisen alueen kivut tai tuntemukset, painontunne iholla, erilaisen aaltomaisen liikkeen aiheuttaminen nukkuessa tai makuulla ollessa.

Esimerkkejä löytyy netistä paljon, eikä kaikkia näitä voida tai ei ole voitu selvittää, mikä niitä voi hetkellisesti aiheuttaa. Koska ilmiötä ei tunneta, se on siis suomalaisessa yhteiskunnassa vain kokijan oma ongelma, ja vapaasti harjoitettavissa häiritsijöiden taholta, jos näin tehdään jollekin. Suomessa pitäisi myös herätä tähän ongelmaan, koska sen olemassaolon tunnistaminen olisi aiheellista. Ymmärrän, että itse kokemuksia omaavat joutuvat vaikenemaan asioista, vaikka sairastuisivat vakavasti ko. häirinnästä tai olisivat jopa työkyvyttömiä.

Vanhukset, raskaana olevat naiset, lapset tai muutoin vajaakuntoiset ihmiset eivät ehkä selviä kokemuksista ilman vakavia seurauksia. Selittämättömiä sydänkuolemia voi olla myös olemassa häirinnän tuloksena. Yleensä kohdehenkilö on jollakin tavalla sairas, jotta häirintää voidaan toteuttaa vuosikausia, kunnes kohdehenkilö menehtyy johonkin sairauteen tai tekee itsemurhan.

Varmoja todisteita ko. häirinnästä ei siis ole olemassakaan, siksi se on ns. maanalaista toimintaa Suomessa. Suomessa ei ole apua häirinnän kohteille.

Miksi kirjoitan asiasta, on oma kokemukseni muualta, ja se, että ei pystynyt selittämään, miksi tai mikä aiheutti itselle erikoisia kokemuksia, tai mitä aineita tai muuta (stimulantteja) sai kehoonsa.

Laitan lopuksi linkin yhdelle sivustolle, jolla on enemmän mahdollisesta häirinnästä ja siitä löytyy myös kirjallisuutta, sekä maailmanlaajuisia seminaareja on ollut jopa Euroopan unionin alueella.

 http://www.stopeg.com/electronicharassment.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti