tiistai 5. heinäkuuta 2016

Kirjoittamisesta - fiktiota ja fantasiaa yms.

Kirjoitan paljon, ja kirjoitan mielikuvituksen ja unennäön, fiktion ja fantasian kautta, enkä koe mitään aihetta liian vaikeana käsitellä. Siksi tämä aiheuttaa ristiriitoja, mutta olen laittanut esittelyyn, että kirjoitan tarinoita, joita jotkut ihmiset kirjoittavat esimerkiksi elokuvien aiheiksi tai näytelmiin, ja paljon kuvitteellisia tarinoita joko menneisyydestä tai sijoitetaan tapahtumat tulevaisuuteen. Koska on olemassa paljon tekniikkaa, joista tavalliset ihmiset eivät ole perillä, olen yrittänyt etsiä aina uusia aiheita, ja uusia mielenkiintoisia ilmiöitä ja tutkimuksia.

Lisäksi aloitin kirjoittamaan uudenlaista sarjaa runoja, koska yksi hautaustoimisto pitää omaa runopalstaa, jonne olen lupautunut laittamaan ajatelmia ja runoja. He ottavat mielellään vastaan kirjallista materiaalia eri kirjoittajilta, ja heillä on merkityksellistä, että kirjoittajat ovat vapaasti ajattelevia, toisin sanoen mitkään kaavat eivät vangitse, vaan ihmisen lopusta voi tulla ihmisen itsensä näköinen ja oloinen tilaisuus. Kunnioitetaan ihmisen itsensä toiveita, jos hän on ilmaissut ne. Mielenkiintoista oli nähdä heidän tuhkauurnansa, jotka olivat nimetty planeettojen mukaan ja olivat savesta muotoiltuja tuhkauurnia. Tulee mieleen ajatus matkasta avaruudessa, sitten kun aika on täynnä.

Miten kaikki ovat ottaneet kirjoitukset? Osa lukee mielellään fiktiivisiä tarinoita, ja vaikeita aiheitakin. Osalle ne ovat taas kauhistus. Ymmärrän, että räväkät tai ei-selittävät tekstit eivät aukea lukijalle kovin helposti. Olenkin laittanut esittelyyn, että vastuu on aina lukijalla. Se vastuu tarkoittaa, sitä että tekstit on kirjoitettu usein ketunhäntä kainalossa tai pilke silmäkulmassa, siis vain ajatuksia herättäviksi, osin vain totuutta myötäileviksi, mutta aihe saattaa olla poimittu jostakin hetken esillä olevasta asiasta tai mielenkiintoisesta toisesta kirjoituksesta. On jatkettu ajatusten ja mielikuvituksen avulla pohdintaa, tai tutkittu netin ihmeellistä maailmaa, löydetty mielenkiintoisia ilmiöitä tai jotain, jota ei ole pystytty selittämään. Siksi ne ovat hyvää ainesta, yrittää löytää selityksiä, tai ilmiöitä, joita voisi olla takana, tai on takana.

Kukaanhan ei tunne nykytekniikkaa esim. mikrorobottien tai nanorobottien toimintaa täysin, se on mielenkiintoista tekniikkaa, ja korvaa todennäköisesti ihmisen puutteellisia aisteja monin tavoin tulevaisuudessa. Osa palvelee jo nyt lääketiedettä, puhdistusteknologiaa, vartiointitehtäviä ja monia muita hyödyllisiä tehtäviä. Kääntöpuolella on sitten näiden käyttäminen eettisesti arveluttaviin tehtäviin.

Itse löysin paljon aineistoa tekniikasta, ja jopa turvallisuusalan sivuilla oli esitelty nämä pienet robotit, ja niiden mahdollinen käyttö vartioinnissa. Ne ovat omien synnyttämiensä ilmapyörteiden takia näkymättömiä. Tätä tekniikkaa käyttävät nykyajan taikurit esityksissään, he istuvat tuolissa, joka ei näy tai vastaavaa eli ilmapyörteet tekevät näkymättömäksi osan esineistä. Katsokaa kun liikutte suurissa kaupungeissa maailmalla, näette näitä ilmiöitä.

Asetekniikassa esimerkiksi pommittajakoneet lentävät niin nopeasti, ettei niitä voida havaita, kuten häivepommittajat, B-21, ovat näkymättömiä ja äänettömiä tehokkaita aseita, näitä ei pysty silmämääräisesti tai tutka havaitsemaan koneen muodon takia. Edustavat Usan ilmavoimien huipputeknologiaa.

Tämä kirjoitus on tehty selittämään, mitä olen löytänyt netin uumenista, ja, miksi herättelen huomaamaan, että maailma menee koko ajan eteenpäin ja yhä se pallo pyörii akselinsa ympäri.

Näimme katutaiteilijoiden esityksiä Barcelonassa pääsiäisen aikaan, ja he taikoivat osan varusteistaan näkymättömiksi. Etsin siihen ratkaisuja, miten ne on voitu toteuttaa. Siitä etsin ideoita näkymättömyyteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti