maanantai 1. lokakuuta 2018

Hiljainen tappaja

Hän oli yhä väsyneempi koska hän heräsi öisin usein. Hän valvotti sekä fyysiset oireet, että henkinen paine tapahtumista. Hän tunsi olevansa ahdistunut kaikesta, mitä hänestä ja hänen vaimostaan oli sanottu ja mitä hän oli kuullut. Muut ihmiset eivät tulleet suoraan puhumaan hänelle asioista, ja sitä hän eniten toivoi, että olisi voinut jakaa nämä asiat muiden kanssa. Hän huomasi, että ihmiset eivät uskoneet häntä, tai käänsivät asiat hyvin nopeasti muihin puheenaiheisiin. He eivät kuunnella häntä, koska hänen puheensa ei kuullostanut totuudenmukaiselta tai uskottavalta tapahtumista.

Hän tunsi jääneensä eräänlaiseen satimeen elämässään. Hän alkoi pelätä, mitä hänelle oli tapahtunut ja mitä tulisi jatkossa tapahtumaan. Hän alkoi karttamaan paikkoja, joissa oli paljon ihmisiä, ja joissa hän oli kuullut puhuttavan pahaa hänestä ja hänen vaimostaan.

Hän joutui liikkumaan paljon autonkuljettajana, ja hän pelkäsi jo etukäteen joitakin paikkoja, ja se vaikeutti hänen työtään. Hän yritti hoitaa työnsä mahdollisamman hyvin, mutta hänen oli joskus ajettava eri reittiä tai muutettava purkupaikkaa. Hän ei kuitenkaan itse voinut paljon vaikuttaa omiin työtehtäviinsä ja se ahdisti häntä. Hän joutui kohtaamaan mahdollisesti hänestä puhuneita ihmisiä uudelleen.

Ajon aikana hän kuuli joskus muutaman sanan auton tuulettimen hurinasta. Naisen ääni puhui joitakin sanoja hänelle. Hän ihmetteli, että hänen kyydissään välillä matkustava apulainen ei kuullut niitä. Vain hän kuuli joskus naisen äänen. Nainen ei arvostellut häntä, vaan enemmänkin lohdutti häntä. Ja joskus hän jopa odotti, että kuulisi naisen lohduttavia sanoja, sillä ulkopuolinen maailman tuntui kaaottiselta kaiken tapahtuneen jälkeen.

Joskus häntä pisteli olkavarteen. Oikea käsi puutui autolla ajaessa. Hän ajatteli sen johtuvat pitkistä työpäivistä ja stressistä. Hän yritti hieroa ja venytellä kättä aina välillä. Se auttoi aina vähäksi aikaa. Hän tunti olevansa muutoin fyysisesti hyväkuntoinen, ainoastaan yöllä valvominen teki hänestä joskus ärtyisämmän ja levottomamman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti