sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Hiljainen tappaja

Hän oli koko päivän kirjastossa tutkimassa tietokoneella asioita. Hänellä itsellään oli vähän kokemusta tiedon etsimisestä netin kautta, ja asiat etenivät hitaasti. Hän yritti löytää tietoja äänien kuulemisesta ja muusta tapahtuneesta. Hän löysi vain vieraskielisiä artikkeleita, eikä hänen kielitaitonsa ollut hyvä, mutta hän ymmärsi kuitenkin, että tällaisia kokemuksia on ollut muillakin ihmisillä.

Hän näki uutisia lehdistä, joissa oli mainittu henkilöiden kuulevan korkeita ääniä, ja tuntevan kipua korvissaan. Hän yritti löytää tietoja omalla kielellään, mutta se tuntui erityisen vaikealta tulkita, kuinka ne tapahtuivat. Nämä uutiset hän vain löysi ja ymmärsi, että kyseessä on jotakin, jota hän ei pysty itse ymmärtämään. Miten ihmiselle voitiin aiheuttaa kipua korviin ja mitä menetelmiä oli käytetty? Mistä ne äänet olivat tulleet?

Hän tiesi heti, että kokemukset olivat samankaltaisia, mutta hän ymmärsi, ettei niitä pystytä todistamaan tavallisin keinoin. Hän tiesi, että asioista oli oltava hiljaa, ja että hän ei itse pystyisi selvittämään  omia asioitaan. Hänen oli vain odotettava, jos joku muukin kokisi vastaavaa ja hän saisi tiedon siitä. Silloin hänellä olisi joku, joka uskoisi hänen kertomustaan.

Nyt hän oli asioiden kanssa yksin. Hän tiennyt ketään kuka olisi kuullut ääniä tällä tavoin. Eikä hän tiennyt, miten paljon muita kokemuksia oli ihmisillä. Hän oli hyvin mietteissään asioista, ja saapui kotia, kun ilta alkoi jo hämärtämään. Hän oli löytänyt jotakin, mutta miten se vaikuttaisi hänen elämäänsä ja mitä se merkitsi hänen elämässään, sitä hän ei osannut aavistaa tai tiennyt. Mitä tulevaisuudessa tulisi tapahtumaan?

Nainen puhui hänelle lähes koko ajan, ja hän ei enää piitannut paljon naisen puheista. Hän kuitenkin tunsi jotain tuttua puheissa, ja hän kuunteli naisen ääntä, koska se oli niin miellyttävä. Hän ei tiennyt, mitä hän ajattelisi tulevaisuudesta, ja muista asioista. Hänen oli vain odotettava, jos jotain muuta tapahtuisi. Hän oli toisinaan kyllästynyt asioiden hitauteen, ja ettei hän edennyt asioissa lainkaan. Mutta muutakaan hän ei nyt voinut tehdä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti