sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Hiljainen tappaja

Hän heräsi aamulla vatsa turvoksissa. Hänellä oli valtavat ilmavaivat. Yöllä hän oli kuunnellut naisen puhetta, mutta taustalla nauroi nuori mies. Nuori mies oli jotenkin ivallisen oloinen, ja naureskeli avoimesti taustalla, ja sanoi hänen olevan hullu.

Hän tunsi kipua rintakehän alaosassa ylävatsalla. Hän ei tiennyt, mikä hänen vatsaansa pisteli. Aamulla hänellä tuli kova kiire vessaan. Koko vessa raikui, kun ilma purkautui hänen suolistostaan. Hän oli huolissaan, oliko hänellä joku suolistosairaus, kun vatsaa kipristeli näin kovasti. Viime aikoina hänellä oli usein ongelmia ollut, ja hänellä oli ylimääräistä kaasua vatsassaan.

Päivällä hänelle tuli usein ongelmia tämän vatsan kanssa. Hänen oli kiiruhdettava vessaan joskus kesken lastin purkamisen, tai hän sai ilmavaivoja kiusallisesti ihmisten kanssa toimiessaan. Hän ei tiennyt, mikä sen aiheutti.

Hän ei ollut syönyt mitenkään erikoisesti, mutta suoliston toiminta ja virtsaamisen tarve ilmaantuivat joskus kuin tyhjästä. Miten hänen reagoi näin erikoisesti? Hänellä oli ollut ongelmia jo muutaman kuukauden ajan. Eikä ne näyttäneet päättyvän hänen osaltaan. Hän yritti syödä hiukan vähemmän, olla juomatta sokerisia juomia, ja muutoinkin hän oli tarkka ruokien suhteen.

Hän oppi kuitenkin suunnittelemaan oman ajonsa tämän vatsavaivan takia siten, että hän pääsi tarvittaessa vessaan matkan varrella. Lisäksi hän tiesi paikat, joissa pystyi pysähtymään ja käymään metsässä tarpeilla. Hän pystyi näin toimimaan, koska hänen työnsä oli jatkuvaa liikkeellä oloa, eikä silloin ollut haittaa, jos olisi istunut toimistossa tai kaupassa töisssä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti