perjantai 7. joulukuuta 2018

Hiljainen tappaja

Yöllä hän heräsi outoon tunteeseen. Silmissä oli paineen tunnetta, ikään kuin joku olisi painanut silmiä, ja tunne liikkui silmästä toiseen. Silmiin sattui hiukan, mutta muutoin hän ei tuntenut siinä muuta. Aamulla hän heräsi aikaisin.

Hän söi aamiaista, ja hän huomasi, ettei nähnyt toisella silmällään kovin hyvin. Hän peitti toisen silmänsä, ja näki kaiken sumeana. Hän ei tiennyt, mitä silmälle oli tapahtunut. Hänen silmänsä punoitti hiukan, mutta muutoin se ei näyttänyt erikoiselta. Hän kokeili useaan kertaan, mutta toinen silmä ei nähnyt yhtä hyvin. Hän kuitenkin näki muutoin normaalisti, eikä hän edes ajatellut jäädä pois töistä.

Kun hän meni työpaikalleen, niin alussa hän ei nähnyt papereita kovin hyvin, mutta nopeasti näkö palautui normaaliksi molemmissa silmissä. Hän ei tiennyt, miksi silmissä oli yöllä outoja tuntemuksia, ja miten hän tunsi edestakaisen liikkeen silmissään. Hän oli kuitenkin tyytyväinen, kun näki nyt normaalisti, eikä silmiin sattunut enää lainkaan. Hän vain ihmetteli tapahtunutta.

Aamu meni nopeasti ja hän oli jo puolen päivän aikaan tehnyt suurimman osan tämän päivän ajostaan. Hänen olkapäähänsä pisti välillä, ja hän laittoi toisen kämmenen olkapään päälle. Kipu loppui toisinaan ihmeellisesti, kun hän peitti kivuliaan kohdan. Hän ajatteli, että hieronta tai lämmin ehkä auttoivat häntä.

Illalla hän oli taas kotonaan ja hänen iltansa olivat olleet pitkään jo hyvin samankaltaisia. Hän teki nopeasti ruokaa, ja joskus hän tapasi ystäviään. Enimmäkseen hän jäi kuitenkin kotiin ja puuhaili pieniä askareita. Työpäivät olivat joskus hyvin pitkiä, ja hän oli väsynyt ruokailun jälkeen. Hän nukahti usein nopeasti, jos äänet eivät vaivanneet häntä.

Naisen ääni oli pehmeä ja rauhallinen, eikä hän enää tehnyt muuta kuin kuunteli naisen ääntä ja ihaili naista kovasti. Miten kaunis nainen oli ollutkaan, kun hän oli nähnyt naisen torin laidalla. Milloin hän tapaisi naisen, ja milloin hän saisi oikean perheen, sitä hän ei voinut tietää. Hän oli alkanut luottamaan naiseen enemmän kuin aikaisemmin, ja odotti kovasti uutta tapaamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti