keskiviikko 26. joulukuuta 2018

Sanaleikkejä

Viimeisen sanaleikin tulos!
Kerroin blogin seuraajissa olevan henkilöitä, 
joilla on sotilaspuku kuvassa päällä,
niin oli muodostettu lause; 
"...armeija seuraa minua ja lääkäri lähettää minut turvaan sairaalaan." 

Oikea lause, "...armeijan puku päällä olevia kavereita seuraa blogiani, 
ja lääkäri lähettää minut turhaan sairaalaan!"

Lopputulema oli seuraava:

"...tarkkailujaksolla, tänään kotoituu. Potilaalla todettu yli 50-vuotiaana ADHD. Potilasta hoidettu Laukaan pkl:lla. Potilaalla ollut harhaluuloisuushäiriö vuosi sitten. Nyt tilanne nähtävästi parempi kuin silloin, somaattisia vaivoja saatu hoidettua myös. Potilas on korkeasti koulutettu mutta ihmissuhdeongelmien vuoksi työskentelee siivoojana. ...mihin potilas syksyllä ohjataan. Potilas on tietoinen, ettei asiaa päivystysaikana hoideta,"

Edellisen kerran lähetetteessä luki, että potilas oli menossa polttamaan roskia, ja puhui kotitalon polttamisesta!

Oikea lause oli "Jos talossa asuu paha noita tai henki, niin korttitalo on poltettava!"

Tässäkin on selkeä selitys ihmisten kuulon valikoivuuteen!

Ensimmäinen kerta oli kun kerroin siitä Lontoon ns. pilakoulutuksesta, joka todella toteutettiin tavalla, jota en itse tiedä. Myöhemmin lisätty siitä mahdollinen elektroninen häirintä! Se oli karkea pila, joka tehtiin tosiaan Lontoossa pikkuhotellissa. Siitäkin on tallessa vieläkin kaikki huonekohtaiset kuitit, lentoliput, ruokailukuitit, eli koko matkan ajalta tiedot! Ja muistan, mitä missäkin huoneessa tapahtui itselleni.

Että vilkkaalla mielikuvituksella ja lennokkaalla huumorilla varustettu ihminen on todellisuudessa vaaraassa.

On joukossa niitä, joita on viranomaisten paperissa ammuttu kuusta laserilla silmään, oikeasti kyse oli naapurikerrostalon pihasta, on pahoinpidelty ja luultu, että ei ole muusikko ja laivalla töissä, mistä toimitettu ensiapuun. Joutuminen näissä tilanteissa psykiatriseen hoitoon on ilmeinen, ettei turhasta kannata mennä valittamaan vaivojaan, vaan kärsiä kaikki omissa nahoissaan. Jopa valvontakameran tai riistakameran asentaminen talon sisälle tai pihaan on saanut ihmiset kärsimään! Vanhustenhoidon suhteen olen erityisen huolestunut, koska heidän vitsinsäkin on kirjattu hoitopäiväkirjoihin, ja niitä on sitten pidetty höpö-puheina. Miten ihminen yleensäkään uskaltaa enää puhua kenellekään, laskea leikkiä, tai leikitellä sanoilla tai ajatuksilla. Hyvin yksitotiseksi menee tämäkin maailma. Kukaan ei saa poiketa joukosta!

Totesimme yhdessä, että ruumis kyllä korjataan, jos sellainen sattuu syntymään!

Nyt olen ahkerasti arkistoinut kaiken, mitä olen kerännyt todisteiksi kaikista tapauksista, ja jopa kuvannut tapahtumat muistiinpanoihini, sekä katsonut jopa sen "talon valtauksen" varauksen booking.com ja ottamani kuvat talosta, ja kylästä, dokumentoinut nukkumapaikkana toisena yönä lentoterminaalin ulko-oven edessä ja vastapäätä oleva huoltoasema on kuvattu myös!

Yhä enemmän itse kaipaan ihmisten alkuperäisiä kirjoituksia, ja sellaisia lienee myös saatavissa kaikkialta, myös terveydenhuollosta, potilasasiakirjoja, joissa todetaan kaikki ns. harhat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti