lauantai 22. joulukuuta 2018

Hiljainen tappaja

Nainen puhui hänelle usein öiseen aikaan. Hänen äänensä oli useimmiten äänessä, eikä hän ollut koskaan hetkeäkään kuulematta ääniä. Nainen ei ollut kertonut perheestään mitään. Taustalla oli joskus kuulunut hiljaista koiran haukuntaa, ja mies ajatteli, että naisella on koiria. Hän yritti varovaisesti kysellä asioista, mutta ei saanut tarkkoja vastauksia. Koiria käytettiin yleisesti ulkotöissä eläinten paimentamiseen, ja suojasivat ne tunkeutujia herättämällä asukkaat ajoissa.

Päivällä nainen puhui taas hänelle autossa, ja hän käänsi auton lämmittimen päälle, ja tuulettimen suurimmalle teholle kuullakseen naisen äänen paremmin. Äänet tuntuivat kuuluvan paremmin, kun taustalla oli enemmän muita ääniä. Naisen puhuessa rauhalliseen tapaan hän kuuli hiekan rapisevan jalkojen alla, ja kysyi, oliko nainen ulkona kävelemässä, vai töitä tekemässä. Nainen ei vastannut tähänkään kysymykseen. Hän ei halunnut kertoa omasta perheestään tai elämästään. Hän pyysi vain jatkuvasti miestä odottamaan!

Sää oli jo viileämpi ja päivälläkin sai olla paljon vaatetta. Maaseudulla oli tiet huonossa kunnossa syksyn sateiden jälkeen. Hän ajoi yhä kauemmaksi omasta kodistaan, ja oli nyt syrjäisillä seuduilla. Hän näki lunta vuorien rinteillä, ja kaukana aurinko nousi vuorien takaa.

Hänen elämänsä oli ollut viime päivinä hyvin samantapaista, eikä ollut juuri suurempia tapahtumia ollut. Hän olisi halunnut muutosta elämäänsä ja perustaa uuden perheen, mutta hän oli kiintynyt naisen ääneen, ja nainen vakuuttti hänen olevan tuleva puoliso. Siksi hän ei ollut juuri tavannut muita naisia, vaikka niitä olisi hänelle esitelty hänen vaimonsa kuoleman jälkeen. Monet olivat olleet huolissaan, kuinka hän selviäisi yksin kaiken tapahtuneen jälkeen ja hänelle oli esitelty muita naisia lähiseudulta. Hän ei kuitenkaan ollut pystynyt vielä tapaamaan muita, koska hän oli liian surullinen tapahtumista.

Nainen puhui hänelle kaiken aikaa, ja hän oli hyvin kiintynyt naisen ääneen. Hän olisi halunnut tavata naisen, mutta nainen pyysi häntä vain taas odottamaan. Olihan hän vilaukselta nähnyt naisen pari kertaa. Hän ei itse ymmärtänyt, miten nainen pystyi seuraamaan häntä kaikkialle, ja miten hän kuuli naisen äänen kaikkialla? Siksi hän oli välillä hiukan epäluuloinen, mutta nainen vakuutti aina kaiken olevan kunnossa.

Nainen sai hänet tuntemaan itsensä kunnolliseksi mieheksi, ja nainen tuntui lukevan hänen ajatusmaailmaansa paremmin kuin kukaan muu. Sen takia hän ei harkinnut muiden naisten tapaamista ennenkuin olisi tavannut tämän naisen ja keskustellut henkilökohtaisesti hänen kanssaan. Ei hänellä ollut vielä liian kiire, koska vielä oli paljon vuosia perustaa perhe ja hankkia lapsia. Siksi hän ei ollut huolissaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti