perjantai 14. lokakuuta 2016

Häirintää, jota ei ole olemassakaan!

Ihmisiä on kautta aikojen häiritty eri menetelmillä. Elektroninen häirintä on yksi osa häirintää, jota ei ole tunnustettu tai koskaan ei ehkä tulla tunnustamaan häirinnäksi. Lähes kaikki tapaukset on kuitenkin luettu vainoharhaisuuden piiriin, eikä ole ehkä kuin kerran pystytty todistamaan, että yhtä Usan armeijan henkilön perhettä on häiritty elektronisilla laitteilla. Se on siis ainoa todellinen tapaus.


Olipa henkilö kuinka korkeassa asemassa, vaikka minkä maan presidentti, ei häneen kohdistettua elektronistä häirintää siis ole olemassakaan, vaan hän on vainoharhainen. Tämä on johtopäätös useiden lähteiden perusteella, koska asiassa ei ole olemassa mitään todistusaineistoa. Siis jopa jonkun maan presidentti on samalla tasolla häirinnän suhteen kuin kuka tahansa tavallinen ihminen. Hän on vainoharhainen, jos hän väittää kokevansa elektronista häirintää! Tämä on nyt kärjistetty esimerkki tapaus yleensäkin häirinnästä!

Silloin ihmisen on vain itse vähennettävä omaa teknisten laitteidensa käyttöä ja hyväksyttävä, että elämme maailmassa, jossa on kaikenlaisia koneita ja laitteita, ja ihminen tulee niiden kanssa joko toimeen tai sitten ei! Voi olla sähköyliherkkä vain tai muutoin altistunut kokemaan kehossaan säteilyä tai esimerkiksi radioaaltoja! Tiedän tapauksia sähköyliherkistä ihmisistä, ja heille tämä maailma voi olla vankila, koska he kokevat todella ruumiissaan eri koneiden käytön ja säteilyn! Tätä voi olla vaikea todistaa, ja siksi diagnoosia on vaikea antaa. Tässä riittää siis paljon tutkimista eri tieteenaloilla, mikä voi aiheuttaa ihmiselle ongelmia ja miksi!

Gangstalking -menetelmässä näkyy häirintä henkilölle itselleen. Häntä seurataan tai häiritään jollakin tapaa, esimerkiksi seurataan kadulla talon ulkopuolella, avataan ovia aina kun hän menee ulos tai tehdään muuta toimintaa.

Netti on kuitenkin pullollaan tapauksia, joissa ihmistä on häiritty jollakin tapaa, josta ei ole todisteita, vaan kaikki nämä ihmiset ovat todennäköisesti kärsineet mielenterveyden häiriöistä!

Onhan kuitenkin olemassa nykyaikana menetelmiä, joita voitaisiin käyttää häirintään. Tämä ruotsalaisten käyttämä menetelmä kokeiden lunttauksessa, lienee esimerkki, jota nykyaikana voitaisiin käyttää häirintään. Siinähän puhutaan tilan ulkopuolelta kokeessa olevalle. Eli ihmiselle voitaisiin puhua hiljaa ilman, että kukaan tietäisi!? Miten menetelmä toimii, olisi mielenkiintoista tietää?

Sähköyliherkät ihmiset voivat reagoida jo normaaleihin koneisiin ja laitteisiin ja saada oireita, joten häirintää voivat aiheuttaa monet laitteet heidän kodissaan. Siksi ne pitää jatkossa ehkä ottaa huomioon häiriölähteinä! Mitä enemmän tekniikkaa ja laitteita, sitä enemmän erilaisia aaltoja ja säteilyä saattaa olla kotona.

Kännykän osaltahan on tehty jo paljon tutkimusta, voiko liika kännykän käyttö aiheuttaa syöpää? Onhan se silloin häiritsevä laite?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti