perjantai 21. lokakuuta 2016

Mielikuvituksellista toimintaa osa 3

Jollakin tasolla ajatuksien lukeminen onnistui alienien toimesta, koska he komentoivat omia ajatuksiani. Näin silmilläni jotenkin väärin kuin jonkun ihmeellisen täplän. Se täplä näytti erilaiselta erilaisessa valaistuksessa, ja se näytti vihertävältä vaaleaa vasten, ja joskus se haittasi minun lukemista jollakin tapaa!

 Mutta aistihäiriöt lienevät tapauksissa yleisiä samoin kuin tunne ajatuksien lukemisesta, koska äänet vastasivat saman tien, että kokemus oli hämmentävä ja ainutlaatuinen.

Jos ihmisen ajatuksia pystyy lukemaan tai tulkitsemaan jollakin tasolla, olisi mielenkiintoista tietää ihan oikeasti, onko se mahdollista nykytekniikan keinoin. Olisi mielenkiintoista tietää toisen ihmisen ajatukset, ja voiko ihmisen ajattelua ohjata tiettyyn suuntaan.

Tästähän on jo olemassa sovelluksia psykiatrisen hoidon puolella. Mutta voiko kuka tahansa aloittaa tällaisen toiminnan ja kuinka se tapahtuu? Teoriassa oli tietokoneella pelaamisen ohjaaminen ja ajatusten ohjaaminen myönteisempään suuntaan ohjaamalla pelitoimintoja ja siten ihminen sai palkinnoin myönteisestä ajattelusta. 

Ehkä tämä laajenee hyvinkin psykiatrisen hoidon piiriin ja saadaan masentuneet ihmiset takaisin työelämään ja kuntoon, siinä on haastetta tulevaisuudessa, ainakin Suomessa, jossa masennus on yksi kansansairaus. 

Siis tällainen ajatusten lukemisen mahdollisuus olisi scifi -elokuvaan sopiva ja hyödynnettävissa oleva kokemuksena. Olen valmis käsikirjoitusta varten tekemään materiaalia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti