sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Äänitekniikasta

Tarvitsisin lisätietoja äänitekniikasta!

Ääniviestinnän vääristäminen on vakava asia. Kaikkea viestintää, teleliikennettä, viranomaisviestintää ja jopa lentokoneiden viestintää voidaan häiritä käyttämällä äänitekniikan mahdollisuuksia. Äänet voidaan korvata erilaisella sanomalla. Sanat voidaan muuttaa ja käyttää eri kieltä. Häirinnässä viesti voidaan poistaa, eli mahdollisuudet ovat rajattomat äänihäirinnän tekemiseen.

Äänien taustalle voidaan valita joku moottorien hurina, moottoripyörien äänet, erilaiset koneäänet, ja yleisin häirintä-ääni lienee erittäin korkea kihinä, siis muistuttaa jotain hyönteisten lentoääntä tai vastaavaa. Äänien voimakkuus vaihtelee, ja äänipiikkejä voidaan tehdä, jolloin äänet ovat voimakkaampia eli jopa infra- tai ultraääniä voidaan käyttää häirintää, jotta saataisiin kipua korviin tai muuhun elimistöön.

Äänihäirintää on käytetty niin kauan kuin on ollut ihmiskunta olemassa. Sehän on jo vanha kidutuskeino ollut. Jatkuva äänien kuuntelu on rasittavaa henkisesti, ja ikävät äänet ovat mieltä rasittavia!

Miten tuotetaan erilaisia kaikuvia ääniä, tai erittäin korkeaa ääntä, johon voi reagoida negatiivisesti ja se voi rasittaa ihmistä ehkä enemmän, ellei opi sivuuttamaan sen kuulemista?

Studio-, peli- ja elokuvaäänet antavat suuntaa äänitekniikan käytöstä. Mahdollisuudet löytää käytetyt tekniikat ovat vain rajalliset, jos ei ole alan asiantuntija. Pitäisi tietää enemmän koneäänien mahdollisuudesta, ja miten äänet muutetaan tekniikan avulla toiseksi.

Kuulin äänien yleisen muuttamisen Tom Jonesin konsertissa ja tiedän, että on olemassa tekniikka tähän. Lontoossa käytettiin näitä ns. ääniseiniä tai kaikuja, talojen sienistä kaikuvia ääniä!

Miksi äänien käyttäminen on häirinnässä vaarallista?

Koska ihmiset kuulevat toisen puheen virheellisenä, eli viestintä ei ole oikeaa, vaan siihen on laitettu jotain muuta tilalle!

Kuten kirjoitin lause, joka laitettiin sanomakseni on vääristelty:
"Usan armeija seuraa minua ja lääkäri lähettää minut turvaan."

Se lienee vääristelty lause, joka oli laitettu minun sanomaksi, eikä kieli ole minun lainkaan.

Eihän sairaala ole mikään turvapaikka, eikä mikään muukaan. Häirintää voidaan tehdä kaikkialla!

Reaali-aikaiset äänien vääristämiset siis kuuluvat osana kaikkeen häirintään ja tästä on kokemusta myös muiden henkilöiden kertomana. Eli he kuulevat puheen vääristettynä ja se on teknisesti mahdollista!

Älä puhu mitään, jos pelkäät, että puheesi vääristetään, ja huomaat kuitnekin, että ihmiset ihmettelevät, kun he kuulevat jotain sinun puhettä, mutta et ole sanonut mitään! He ovat ihmeissään, koska huomasivat, että et ole puhunut heidän seurassa mitään! Se kuuluu osana ohjelmaan!

On siis ymmärrettävä, että kaikessa tekniikan käytössä voi olla virheellisen viestin välittäminen vain häirinnän kohteelle, tai vain hänen viestinsä vääristäminen muille ihmisille. Mahdollisuuksia on siis molempiin suuntiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti