maanantai 28. marraskuuta 2016

Satoja sivuja

Minulla on kirjoitettuna vihkoihin ja muistiinpanoihin satoja sivuja tapahtumista. Siitä miten tarina alkoi jo vuonna 2013 ja mitä koin silloin. Myös edelliseltä vuodelta on muistiinpanoja liittyen oman äitini hoitamiseen hänen sairastaessaan syöpää.

Minulla on siis aineksia vaikka kirjan kirjoittamiseen, vaan itse olen huono kirjoittamaan oman lukihäiriöni takia. Sen lienee kaikki huomanneet.

Mutta tämä tarina on valmis tähän päivään asti tapahtumien osalta ja kirjoitettu monia tarinoita ja päiväkohtaisia kirjoituksia, siis sekä todellisia että tapahtumiin liittyviä muita tarinoita on runsaasti olemassa. Pitäisikö kaikki alkaa kirjoittamaan puhtaaksi?

Toki olen kirjoitellut niitä tänne parin kolmen vuoden aikana, sieltähän ne löytyvät, jos joku haluaa julkaista ne!? Tarina etenee tietämättömyydestä tapahtumien kulusta, ja siitä, miten ne vaikuttivat omaan mieleeni ja omiin tekemisiini. Kaikenlainen manipulointi ja tekniset toteukset ajoituksineen toimivat ihmisen saattamiseen hulluna eläkkeelle! Siinä siis pääidea oli koko kiusantekoon.

Hullun leiman saaminen jo alussa auttoi tarinassa eteenpäin ja sitä käytettiin myös myöhemmin viimeksi viime kesänä, kun yritettiin saada pakkohoitoon kolmeksi kuukaudeksi. Se ei enää onnistunut, koska tiedän liian paljon aikaisemmista tapahtumista!

Mutta paljon on niin ikäviä juttuja ja sellaista julkaisukelvotonta roskaa "Hulluksi saattamisen tapahtumia" että niissä on ihmisistä niin ikäviä asioita kerrottu, tai laitettu ihmiset tekemään tarinoissa niitä!

Miten on ymmärrettävä tällainen toiminta? Onko se eettisesti arveluttava julkaista, mitä pilan teossa on tehty? Kuinka paljon se loukkaa muita ihmisiä?

Jutun juoni on siis oudoissa alkutapahtumissa, joita kukaan ei uskonut. Se leimaa ihmisen siis ensihetkistä lähtien hulluksi! Tämä on tarinan juoni. Ihminen väsytetään tavalla, jota muut eivät tiedä, eli hänen arvostelukykynsä ei enää pelaa!

Tätä tehtiin ja saatiin sydänsairas ihminen sellaiseen tilaan, ettei hän itse pysynyt enää tapahtumien tasalla. Ihminen voidaan manipuloida silloin, eli valjastaa mieleen ajatuksia, jotka ovat haitallisia ja saavat ihmisen toimimaan vastoin omaa ja muiden etua!

Ihminen voi todistaa toisin vain olemalla toisten ihmisten keskellä, ja toimimalla siellä tavallisena ihmisenä, että hänet on tuomittu väärin hulluuteen koko loppuelämäksi!

Tässä pääpiirteissään juoni tapahtumiin, ja sitä voi vapaasti käyttää kirjalliseen tuotantoon. Käytännössä ja toiminnassa se ei liene eettisesti oikea, vaan rikollista toimintaa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti