lauantai 19. marraskuuta 2016

Lisää häirinnästä

Satelliittien tarkoituksia on monenlaisia. Satelliittien päätarkoitus on sotilaalliset tarkoitukset.

Vain vajaa kolmannes satelliiteista toimii rauhanomaisiin tarkoituksiin. Oma ymmärrettävä, että satelliittien suurin tarkoitus on maapallon seuranta sotilaallisiin tarkoituksiin, tiedustelutarkoituksiin, häirintään ja muuhun seurantaan. Näin ollen satelliittien toiminta voi olla myös eettisesti arveluttava tarkoitus, kuten vakoilutoiminta, häirintätoiminta ja muu rikollinen toiminta.

Suomessa Ursan sivuilta löytyy paljon tietoa satelliittien tarkoituksesta. Jokaisen kansalaisen on hyvä tietää satelliittien käyttö. Satelliittien avullahan kuvataan maapalloa erittäin yksityiskohtaisesti. Suomessa ja Eu:ssa mm. peltovalvontaan käytetään satelliittien avulla saatua kuvamateriaalia.

Mutta nämä sotilaalliset tarkoitukset, rikolliset tarkoitukset ovat usein arveluttavia. Miten paljon tavallisia kansalaisia voidaan valvoa näillä järjestelmillä?

Mietin miten radioaaltoja tai muita aaltoja voidana käyttää ihmisten häirintään?
Näillä sivustoilla on paljon linkkejä eri menetelmiin, ja mm. ihmisten ajatustoiminnan tulkintaan, aivopesuun ja muuhun toimintaan.

Onko olemassa koulutusta tai muuta tietoa, miten tulkita eri menetelmiä? Niiden haitallisuutta ja mahdollisisa riskejä tavalliselle ihmiselle?

Miten kansainvälisisiin konferensseihin voisi osallistua, koska toimintaa on jo Suomessa, meillä olisi tarvetta saada lisätietoja asioista?

Tietoa voi lisätä tuskaa, mutta toisaalta se on tärkeää kaikkien häirittyjen ihmisten takia, ja siksi jonkun pitää olla ajantasalla asioista, koska Suomessa ei ole tietoa menetelmistä, niiden vaikutuksesta ihmisten terveyteen!

Taustaa:

Kaikkia epäilyttävistä kokemuksista puhuvia leimataan täällä aina mielenterveydeltään harhaisiksi, vaikka on saatu muutakin selvyyttä asioista, ja asioita kokeneet ihmiset ovat kokeneet yhtäläsiä kokemuksia. Niitä ei voi sanoa sattumaksia, koska yhtäläisyydet toiminnassa ovat niin selviä, ja alkuajan tapahtumat jne.

Lisäksi on reaaliaikaista uhkailua ja pelottelua valtavasti, samoin sellaisia asioita ainakin, joita ei voi itse keksiä, ja sellaista ns. sontaa muista ihmisistä levitelty, sekä sellaisia tapahtumia tai asioita tapahtunut, että kyse ei voi olla sattumasta, tai ihmisen mielikuvituksesta. Käytetty kieltä tai sanontoja, joita uhri ei itse tunne, eikä ole koskaan lukenut mistään, sanonnat, tai muu kieli. Uskonnolliset uhkaukset, kauhea kiroilu, kaikkien ihmisten seksuaalisuuden arvostelu, leimaaminen, muu häirintä, jne.

Tarvitaan kansainvälistä yhteistyötä ihmisten hyvinvoinnin kehittämiseksi, ei häirinnän lisäämiseksi!

Menetelmillä on valtavat vaikutukset huonoissa tarkoituksissa, kuten ääriliikkeiden toiminnassa, ja reaaliaikaisessa rikollisuudessa, ja muussa rikollisten tiedonvaihdossa. 

Pitää nähdä asia maailmanlaajuisena uhkana, joten jokainen joutuu pohtimaan omaa suhdettaan, mitä voi tapahtua, kuka voi olla uhri, ja kuinka paljon ihmisiä uhrataan tämän toiminnan seurauksena. Mitkä ovat asioiden yhteiskunnalliset vaikutukset?

 http://www.sunpeakscommunitynews.com/uploads/2/8/4/4/2844196/electronic_harassment_2.pdf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti