tiistai 15. marraskuuta 2016

Uusi fiktiivinen parisuhde

Otin vapauden ajatella maailmaa eteenpäin ja miten tämä "body language seksuaalinen osio" vaikuttaisi elämään, jos jokainen nainen kävisi sen lävitse 15 vuotta täytettyään?

Nämä naiset eivät enää tarvitsisi miehiä. He olisivat tyytyväisiä ilman miehiäkin. Tämä ratkaisi maailman väestönkasvuongelman.

Ihmiset eivät enää lisääntyisi, vaan miehet voisivat hoitaa oman tilansa toisella tavalla, nythän on jo tulossa markkinoille näitä tekonaisia, robotteja, jotka hoitavat aviolliset velvollisuudet ilman että muiden naisten tarvitsee vaivautua.

Miten paljon säästyisikään rahaa, kun ei tarvitse huolehtia jälkeläisistä, eikä tarvita mitään ehkäisymenetelmiä tai muutakaan turhaa?

Mitä kaikkea tämä toisi tullessaan? Ihmisten ja erityisesti naisten seksuaalisuus vähentyisi huimasti, ja heillä olisi enemmän aikaa omistautua työuralleen. Ehkä he etenisivät työurallaan paremmin ja saavuttaisivat pian tasa-arvon palkoissa miesten kanssa.

Naiset olisivat terveempiä, koska ei olisi pelkoa sukupuolitaudeista, raskauteen ja synnytykseen liittyvistä sairauksista ja eikä vartaloa tarvitsisi yrittää kuntouttaa synnytyksen jälkeen.

Ehkä tämä ratkaisi myös naisten eettisiä ongelmia. Esimerkiki abortteja ei enää tarvittaisi, ja monia uskonnollisia asioita voitaisiin poistaa keskusteluista, koska niitä ei olisi enää!

Tällaisia ajatuksia fiktiivisesta laajamittaisesta kaikkien naisten ns. testauksesta tällä kertaa!

Robottinainen on tulossa markkinoille ensi vuonna, oikean tuntuinen ja reagoiva nainen, ja hinta on noin 13.000 euroa eli sellaisen käytetyn auton hinta. En tiedä varustelua, äänteleekö ja miten reagoi toimintaan, mutta olettaisin, että voisi olla kaikilla herkuilla varustettu miehiä varten!

Tai mieshän voi lainata vaikka naapurin naista, jos sillä on paremmat kyvyt, ei kai liene sekään harvinaista nykyaikana!

Eettisesti ihmettelen asiaa, tapahtuuko tätä vielä ihmisen kuoleman jälkeen? Häpäistäänkö ruumis vielä joillakin menetelmillä?

Se on hyvin mahdollista ja todennäköistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti