maanantai 21. marraskuuta 2016

Lähipiiristä

Ymmärsin jo kauan sitten, että lähipiirini ei koskaan ymmärtäisi tapahtumia. Kaikki tapahtumat olivat siten heidän silmiltään suojattuja, etteivät he tienneet totuutta asioiden kulusta, eikä siitä mitä minulle tapahtui.

Kuinka manipuloiduin äänistä ja siitä kaikesta pelottelusta ja muusta toiminnasta, jota tehtiin ympärilläni, eikä heidän silmänsä sitä nähneet tai kokeneet, koska he olivat ulkopuolisia tapahtumissa.

Näin toki miten naapurit tai muut ihmiset toimivat ja reagoivat, ja tulen sen kaiken muistamaan loppuelämäni. Samoin muistan eri ihmisistä tehtyjä juttuja koko lopun elämäni ajan. Olivatpa he sukulaisia, naapureita, kyläläisiä tai muita tuttavia.

Tapahtumat eivät pyyhkiydy mielestä, ja olen kirjoittanut paljon ylös sekä päivämäärineen että ilman niitä, mitä missäkin vaiheessa tapahtui.

Ymmärrän jutun monimutkaisuuden ja sen että oma toimintani vaikutti hölmöltä ja että kertomiani asioita pidettiin outoina. Sillä outojahan ne olivatkin, ja koska kaikki tapahtui siten, että en ottanut todisteita heti, vaan vasta myöhemmin, ja osa niistä oli poistettu, ellei sitten koko juttua ollut poistettu.

Mm. Live-seiskasta mm. löysin valokuviani ja en tiennyt, kuka oli sinnekin kasvoni laittanut. Tiesin, että se oli kuva minusta ja otettu tietokoneen kameran kautta etänä. Siinä minä katsoin hölmönä tietokoneen ruutua aurinkolasieni ylitse. Sitten oli se oranssi lumia -puhelin pöydälläni jne. Jo neljän kuukauden aikainen etäkatselu tietokoneen kautta antoi heille runsaasti tietoa, heille, jotka tekivät kaiken sen kiusanteon. Sittemmin teippasin koko kameran, ettei se ainakaan välitä kaikkien käyttäjien naamoja sinne.

Mutta kaikki tapahtunut on minulla nyt työn alla ja kirjoitan siitä aina palan kerrallaan. Kirjoitan myös kaikki minulle kerrotut jutut kaikista muistakin ihmisistä talteen, niin tulevat sukupolvet voivat lukea ne jonain päivänä, kaikkine ikävine yksityiskohtineen.

Se olkoon minun testamentti koko jutusta, että ihmiset ymmärtävät silloin enemmän kaikesta tekniikoiden käytöstä ja muusta, että suomalaiset ovat ajastaan jäljessä kaikessa, mitä maailmalta tulee!

Ymmärsin, että tietoa kerättiin myös muiden tietokoneiden kautta, sekä lähiympäristössä että ehkäpä sukulaisieni kautta, koska jutussa oli niin paljon sellaista tietoa, mistä en itse edes tiennyt, tai saati olisin muistanut tapahtumia tai henkilöitä, eli kyseessä on laajempi tietomurto ihan tavallisten ihmisten tietokoneille ja koteihin!

Muutoin ei olisi ollut mahdollista niin laaja henkilögalleria jutussa, ja tapahtumissa, koska siinä olevia tapahtumia en edes itse kaikkia muistanut ja käytetyssä kielessä oli sanoja tai sanontoja, joita en ole koskaankuullutkaan!

Toisaalta jutun yksipuolisuus ja yleistiedon vähäisyys olivat suuria puutteita, heidän tietämyksensä mm. taiteista, tieteistä ja yleistietämys sairauksista tai klassisesta musiikista, kirjallisuudesta oli hämmästyttävän vähäinen, samoin kuin elämänkokemus yleensä oli heikko, käsitys ihmiselämän monimutkaisuudesta oli puutteellinen! Kultturiset näkökohdat vähäisiä, eli ulkomaalaiset ja heidän uskontonsa tai muu tietämys muista maista oli puutteellista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti