tiistai 22. marraskuuta 2016

Maassa maan tavalla

Monta kertaa olen miettinyt tätä omaa ikääni ja ns. seksuaalista valmennusta tai koulutusta, miten se toimi omalla kohdallani? Minä en tiennyt ko. koulutusta olevan olemassakaan, saati että kohderyhmänä on vanhemmat naiset, jotka ovat jo olleet avioliitossa vuosikymmeniä ja kenties synnyttäneet useita lapsia? Miten ne lapset on saatu aikaiseksi? Onko kyseessä neitseellinen tapahtuma?

Minä itsekin ihmettilin testauksia Lontoossa, ja miten kohderyhmänä voi olla oman ikäiseni nainen?

Mutta elämässä sattuu kaikenlaista. En enää ihmettele, koska muillekin on käynyt samoin, ties vaikka Suomessakin on tuhansia testattuja vanhempia naisia, eikä nuoretkaan liene jääneet ilman, vaikka heillä koulutus voi olla paljon raaempi tapa tehdä seksuaalisia tekoja, jos sattuvat vaikka humalassa olemaan. Eihän niistäkään tapauksista tule ilmi kuin murto-osa Suomessa samoin kuin muissakin maissa.

Monta monituista ihmettelyä on tämä tapahtuma aiheuttanut. Onhan totta että ei ole valmis koskaan, ei edes omaan kuolemaansa. Näin ollen koulutusta tarvitaan koko elämän ajan. Tapa vain oli outo? Mutta kokemusta on saatu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti