keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Ruumiilliset tuntemukset

Itselleni aiheutettiin Lontoossa kaikenlaisia kehontuntemuksia ja niinpä laitan hakusanoja, joilla olen löytänyt lisätietoja aiheesta!

Tässä muutamia esimerkkejä mm. kivun tuottamisesta.

Polttavaa kipua kaikkialle niveliin, silmiin, korviin.
Sukupuolialueille kaikenlaisia tuntemuksia, ja pistemäisiä kipualueita.
Ihmiselle voidaan aiheutta ylimääräistä limaneritystä nieluun, nenään.
Silmiin kipua ja kaiherrusta.
Nivelkipua ja selkärangan kipua.
Pakottaminen orgasmiin, toistuvat laajat kivut sukupuolielinten alueilla.
Huonovointisuus, päänsärky.
Tasapainon menettäminen.
Vessahädän tuottaminen, virtsan ja ulosteen pidätyskyvyttömyys.
Osittainen ajatusten luku, pakkoajatukset.
Aaltomaiset liikkeet kehoon, suolistoon, heilumisen tunne kehossa.

Jatkuva seuraaminen.
Kaiken tiedonvälityksen vääristäminen ja häiritseminen.

Sairauksien tehostaminen
Flunssan kaltaiset oireet, nuha, kurkkukipu, yskä
Keuhkojen ja sydämen toimintaan vaikuttaminen
Mahdollinen sydänkohtauksen aiheuttaminen sydänsairailla

Lisäys:

Jatkuva äänillä häiritseminen.

Tämä voi olla koneäänet, matalat tai korkeat äänet, puhuminen, tai muu ihmisen mieleen vaikuttaminen, hypnotisointi äänillä, unihäiriöiden tuottaminen, jatkuva valveillaolo, jatkuva hälytystila elimistössä jne.

Seksuaalisen elämän häirintä, aiheuttamalla erilaisia tuntemuksia sukupuolielinten alueelle, pistely, kipu, kutina, painon tunne, nipistäminen, komentoimalla, nauhoittamalla, kuuntelemalla, eli voisi kuvitella vaikka naapurin poikien seisovan siinä sängyn vieressä komentoimassa karkeasti sanoen!

Häirintä on jatkuvaa useilla eri menetelmillä. Pahimmillaan häirintää ja seurantaa tehdään koko ajan eli 24/7 -menetelmällä, eikä ihmisellä ole mitään intimiteettisuojaa.

Sekin on ymmärrättävä tapauksissa, samoin, että kaikki ihmiset ympärillä ovat myös seurannan ja kommentoinnin alaisia. Heitä arvostellaan ihan samalla tavalla, ja heidän toimintansa tiedetään tilanteessa kuin tilanteessa!

Löysin tähänkin menetelmät englanninkielisiltä sivuilta. Liittyisikö tähän nuorten korvanappien jatkuva käyttö? Voiko nuoret tehdä tällaista pilana? En tiedä!


Näitä menetelmiähän on käytetty ympäri maapalloa erilaisina rangaistuskeinoina ja pakotuskeinoina jopa valtioiden viranomaisten toiminnassa ja armeijassa.

Menetelmät löytyvät hakusanoilla "gang stalking" ja "electronic harassment".

Kehoitan kaikkia suomalaisia tutkimaan sivustoja, joilla kerrotaan näistä menetelmistä.

Tätä tehdään siis Suomessa myös. Olen saanut tietoja siitä!

Suomessa ei tunneta menetelmiä, eikä niistä ole mitään lainsäädäntöä olemassa. Niitä ei siis tunnusteta edes kiusausmenetelmiksi ja niitä saa vapaasti harjoittaa täällä ketä tahansa kohtaan.

Mutta jokainen joka joskus joutuu kiusanteon kohteeksi tällä tavoin tietää, että kiusantekoa jatketaan jossakin muodossa elämän loppuun asti!

Eikä siihen ei ole mitää parannuskeinoa! Kukaan ei voi estää tätä toimintaa mitenkään!

Toiminta tulee siis laajenemaan ja jopa joka toinen ihminen voi olla kohteena tulevaisuudessa Suomessa!Tätähän emme voi tietää, kuinka toiminta laajenee ja kehittyy tulevaisuudessa. Tähän on ainakin mahdollisuudet ja tekniikan keinot olemassa!

Yritän auttaa muita saman kokeneita, koska tiedä, miten vähän toiminnasta tiedetään ja miten vaikea on toisen ihmisen uskoa tapahtumiin. Siksi haluan, että asioista kerrotaan laajemmin myös julkisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti