sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Häirinnästä

Sain itse tietoa muualtapäin Suomea vastaavasta tapauksesta, johon itse olen joutunut mukaan.

Kaava on tapauksissa sama. Ihmiselle tehdään outoja juttuja alussa, ihminen saadaan epävarmaksi ja epäilemään tapahtumia.

Itseni oli siis laitettu mm. naissivustolle, pyydettiin rahaa, uhkailtiin, saarrettiin moottoripyörillä, ja kaikenlaista häirintää tehtiin alussa siis ihan fyysisesti! Näin tämän kaiken!

Mutta kun ihminen on saatettu epävarmaan tilaan. Hänen aistinsa toimivat hälytystilassa, ja pelottelua jatketaan, ja sitten häirintä aloitetaan muilla keinoilla, kuten erilaisten kehontuntemusten tuottaminen laajemmassa mittakaavassa.

Koko toiminta etenee, ja ihminen voidaan aivopestä menetelmillä, joista ei tiedetä Suomessa, mutta ne ovat toimivia. Jatkuva manipulointi ja esimerkiksi sosiaalisen median käyttäminen, epämääräisten viestien saaminen vievät ihmisen huomion pois itse tapahtumien tarkoituksesta. Ihminen tavallaan harhautetaan toimimaan virheellisellä tavalla.

Ihmisen taustatiedot on koottu seuraamalla hänen sosiaalista mediaa, saamalla ja keräämällä tietoja kaikista mahdollisista järjestelemistä. Voidaan tehdä seurantaa teletietojen urkinnalla, tietokoneiden kautta, kaikki voidaan murtaa ja varastaa eri järjestelmistä. Toiminta on siis kaiken kattavaa, ja ihmistä voidaan salakuvata vuosikausia!

Koko ihmisen historia pengotaan, ja tarinassa käytetään kaikkia mahdollisia tietoja. Mutta itsekin huomasin osan tiedoista olevan virheellisiä. Tästä huolimatta he yrittävät saada ihmisen uskomaan heidän tarinaansa, koska on tärkeää saada ihmisen elämän jotenkin sekaisin tavalla tai toisella. Suistaa se normaalilta raiteilta.

Moni uhri joutuu jäämään eläkkeelle, koska poikkeuksetta kaikista on tehty vainoharhaisia! Tämä lienee diagnoosi kaikille elektronisen häirinnän uhreille koko maailmassa. Se johtuu juuri näistä alun tapahtumista, jotka on tehty harhauttamaan ihmisiä!

Jos uhri ei pysty todistamaan mitään, sehän puhuu ihan hulluja!

Mutta olen saanut tietooni miten tapahtumat on tehty ja miten tarinat etenevät, ihmiset joutuvat poikkeuksetta vaihtamaan työpaikkaansa ja jopa asuinpaikkaansa. Heidän perheensä tuhotaan järjestelmällisesti, toiset ihmiset käännetään heitä vastaan. Vanhat piirit jäävät taakse, tarkoituksena on vahingoittaa koko ihmisen elinpiiriä ja ympäristöä, tehdä siitä siten elinkelvoton!

Omassa tapauksessani koko naapuristo tehtiin naurunalaiseksi. Kaikkia ihmisiä käytettiin törkeässä jutussa joko ääninä tai nimillä. Kukaan ei jäänyt paitsi jonkinlaista häpeällistä leimaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti