lauantai 5. marraskuuta 2016

Maailman lopun meininkiä

"Jokainen häiritty tietää olevansa elossa vain tietyn ajan."

"Jokainen häiritty tietää, että ei pääse koskaan eroon häirinnästä."

"Jokainen häiritty tietää, että on hyväksyttävä olevansa häiritty, sillä muutoin he etsivät uuden uhrin."

"Jokainen häiritty tietää, on vain oltava vahva loppuun asti, kuolema on vain toisen elämän alku."

Tässä ajatuksia toiminnasta, joka on eettisesti arveluttavaa, mutta sitä kokevat monet ihmiset maailmassa.

Maailmassa on noin 60 miljoonaa ihmistä vailla omaa paikkaansa, pakolaisina ja ilman statusta kansalaisuudesta, he etsivät itselleen ja perhelleen paikkaa, jossa voivat asua ja elää rauhassa.

Jotta maailma olisi parempi paikka, on osan ihmisistä uhrauduttava toisten tähden, sillä samat ajatukset toisten ihmisten paremmuudesta ja oikeutuksesta elää ovat edelleen voimassa. Mikään ei ole muuttunut sitten toisten maailmansodan.

Ihminen joutuu aina taistelemaan oman paikkansa puolesta, eikä mikään asia voi olla toisarvoinen, aina on oleva parempia ja huonompia ihmisiä. On vain oleva ainainen riita ihmisten välillä. Siksi kukaan ei voi vastustaa kiusausta kiusata toisia ihmisiä tavalla tai toisella, ja osa ihmisistä manipuloidaan tekemään sitä. He ovat uhreja itsekin, koska heille luodaan illuusio olla ylivertaisia tai yli-ihmisiä, jotka voivat hallita muita ihmisiä.

Mikä on maailman tarkoitus? Onko jo sadan vuoden kuluttua maailman loppu? Näin ennustavat jotkut ihmiset, että ihmiskunta tuhoaa itsensä. Tulee kestämätön tilanne, ja maailman varat ovat loppuun kulutettu. Emme pysty ruokkimaan ihmisiä, emme pysty rakentamaan järjestäytynyttä yhteiskuntaa, kaikki tuhoaa vain toisia, on maailman lopun päivä oleva.

Miten pelastaa maailma? Siihen ei ole vastausta!

Tässä ajatuksia, joihin ei ole vastauksia!

Mutta haluan, että ihmiset pohtivat eettisiä arvoja ja omia arvojaan enemmän, ennenkuin tuomitsevat toisia kuolemaan!

Pyhäinpäivänä ovat muistoissa menneet sukupolvet, jotka ovat luoneet hyvinvointivaltiota, tehneet paljon työtä, taistelleet sodissa oman isänmaan ja kotinsa puolesta. Olemme perineet oman valtion ja oman itsenäisyyden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti