lauantai 26. marraskuuta 2016

Suomessa ei tunneta elektronista häirintää

Euroopan unionin alueella on kuitenkin järjestöjä, jotka yrittävät saada tietoisuuden lisääntymisen uhreista ja heidän asioidensa ajamisen tärkeydestä.

Asioita ei Suomessa aja kukaan, siksi ihmisten pitäisi lukea enemmän asioista ja perehtyä näihin. Ongelma koskettaa tuhansia ihmisiä Suomessa, ja he ovat järjestelmällisesti leimattu mielenterveysongelmaisiksi.

Sain tiedon muualta itseäni koskevissa asioissa, miksi ja mitä tehdään, ketkä voivat olla taustalla, ja miten toimintaa jatketaan eteenpäin, eli toiminta jatkuu koko ihmisen lopun elämän, jos se on kerran aloitettu.

Uhrihan kuolee jossakin vaiheessa, mutta on häirittynä kärsittyään vuosikymmeniä. Ihminen voi elää, jos on tarpeeksi terve fyysisesti, häirittynä pitkäänkin! Sitä ei siis pystytä estämään, eikä siihen ole olemassa mitään keinoja ehkäistä häirintää!

Kukaan ei Suomessa tunne elektronista häirintää, vaikka sitä on harrastettu pitkään Suomessa. Sen uhreja lienee jo kuollutkin eikä heillä ole mitään inhimillisiä oikeuksia elämässään.

Haluan itse olla mukana tiedottamassa tästä toiminnasta, koska olen saanut tietoja uhreilta ja toiminta on Suomessa olemassa. Parempi uhrata yksi ihminen tällaisen toiminnan takia, kuin tuhansia muita naisia tai perheitä lisää.

Ihmisestä tehdään sairas myös fyysisesti että henkisesti. Hänen olonsa tehdään erittäin sairaaksi kaikenlaisella häirinnällä. Tuotetaan pistemäistä kipua ja stimuloidaan kudoksia ja rauhasia.

Kohteeksi valitaan siis vanhempia ihmisiä ja erityisesti naisia, koska heidän kehonsa on herkempi reagoimaan kuin miesten keho. Myös taustatiedot henkilöstä ovat tarpeellisia, esimerkiksi monikemikaaliherkistyneet ja homeongelmista kärsineet ihmiset ovat oikea kohderyhmä!

Vanhempien naisten uskottavuus on myös ongelmallinen, koska heille tehdään alussa ns. epänormaaleja tekoja, joita muut eivät voi uskoa todeksi! Näin voidaan toimintaa jatkaa pitkään ennenkuin tiedetään, mistä on kyse häirinnässä.

Sama kaava toistuu tapauksissa, joista on olemassa tietoa saatavilla. Siis aina alussa on pelottelua, tai muuta uhkailua, epänormaaleja tekoja esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai muuta seurantaa, tietokoneen etäkäyttöä, kuuntelua, kuvausta jne.

 Ihmisten sairaustietojen saaminen toimintaan on erityisen tärkeä, ja sairauskertomukset saadaan tietojärjestelmien kautta, mikään ei liene salaista potilastietojärjestelmissä!

Miksi siitä ei kerrota julkisuudessa?

Kukaan poliitikko ei uskalla ottaa kantaa asiaan, koska häirintä kohdistuu heihin! Kukaan ei uskalla puolustaa uhreja, koska häirintä kohdistuu heihin. Tämän takia kukaan ei uskalla puolustaa uhreja. Tämän takia heidät leimataan vain mielenterveyspotilaiksi Suomessa, eli maassa maan tavalla toimitaan. Tämän takia toiminta jatkuu ilman rajoituksia Suomessa, eikä siihen ole olemassa tukiorganisaatioita täällä tai muutakaan apua. Siksi viranomaisetkaan eivät ota kantaa asioihin, koska häirintä kohdistuu poliiseihin samalla tavalla kuin kaikkiin muihinkin ihmisiin!

Tämä on siis ymmärrettävä, että jokaisen oma lapsi voi olla mukana tässä toiminnassa, eikä vanhemmat ehkä tiedä mitään, tai hyväksyvät toiminnan, koska olisivat muutoin itse uhreja! Hierarkinen häirintäkoneisto pitää siten myös häiritsijät toiminnassa, koska ylempi taho valvoo kaikkia tekijöitä tai he ovat tiedossa muilla häiritsijöillä. Toiminta on siten organisoitua!

 https://eucach.org/

 " Yes, it’s an awful feeling not to have anyone to talk to about this Horrendous Crime. I am 66 years old woman from US/Auburn, AL., who is being Raped with Directed Energy or Electromagnetic Frequencies. I know of 3 States in the U.S. that have Laws against using this Technology on someone. I live in Alabama/US, but we do not have any Laws against this Technology. If we did, we could at least go to the Police. Does anyone know of any shielding for Electronic Rape?
Thank you!"

 
"Hi
Am in London(Brixton Hill) Leander road and am being electronically harassed 24/7! Physical burning started with both my ears and top of my head. Whatever shielding I do works temporarily and is overridden. Tried earplugs, earmuffs, rubber, my arms, palms, fruits etc nothing works for more than a few hours.
Am deprived of sleep! Worst of all, no one believes me. Am basically alone.
First it was audible and I recorded it a few times but since June it’s silent with stronger burns and needle like pricks.
These past 3 days it’s gotten worst that my HEART and stomach are being targeted and the pain is excruciating!
First doctor recommended sleeping pills but I would wake up in pain; and now when I try a little sleep, my HEART is shocked and I wake up after a few minutes. It’s happening as I write this.
Does anyone know of any help before am shocked to death?"

Tiedoksi toiminnasta, jota on minua kohtaan myös tehty, kuten jo aikaisemmin kirjoitin mm. Lontoon tapahtumista, mutta toimintaa on Suomessa myös!
 
 http://www.stopeg.com/

"ELECTRONIC HARASSMENT = ELECTRONIC TORTURE
Electronic harassment often is used to describe attacks with electronic weapons, like directed energy weapons (microwave weapons, sonic weapons), mind reading and mind control weapons. These weapons are used to manipulate, incapacitate, torture and murder, mostly to steal. Shooting, burning, cooking and mind reading and mind controlling people, including children with these weapons are crimes against humanity and horrible violations of human rights.
See also: The people cookers - cooking people like a microwave oven cooks meat, http://www.electronictorture.com

A very limited list of physical effects that can be achieved using electronic weapons, many effects can be achieved suddenly, i.e. within a second, instant coughing, instant sneezing, pain, etc.:

- Scratching
- Stomach pain
- Urge to urinate
- Urge to defecate
- Diareah
- Coughing, sneezing
- Burping, farting
- Sleepiness
- Yawning
- Stomach pain
- Kidney pain
- Painful feet
- Painful legs
- Sleeping hands
- Heart attack
- Chest pressure
- Bubling stomach
- Blurred vision
- Nausea
- Fatigue
- Heating head/body
- Spleen pain
- Muscle pain
- Chest pain
- Blind gut attack
- Back pain
- Racing heart
- Runny nose
- Erection problems
- Sexual stimulation
- Toothache
- Headache
- Hearing problems
- Sudden confusion
- Sudden memory loss
 "


Uhreista tehdään siis huonoja ihmisiä Suomessa, ja ihmiset, jotka puhuvat asioista Suomessa saavat mielenterveysdiagnoosin poikkeuksetta! Toimintaan ei siis usko lääkärit täällä missään tapauksessa, ja se on kaikkien uhrien täällä kestettävä, että heidät on leimattu mielenterveyspotilaiksi loppuelämänsä ajaksi! Mutta hoitoa ei ole siis ole olemassakaan koko häirintään!

On vain jatkettava tavallista elämää, ja saatava tuki muualta kuin lähipiiristä! He eivät koskaan tule ymmärtämään koko häirinnän olemassaoloa!

Tämä on viesti kaikkialla maailmassa! Mitä ei voi nähdä, ei voi uskoa olevan olemassakaan!

Mutta kuka tahansa voi olla uhri tai joutua uhriksi, siis myös häiritsijä voi olla uhri!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti