maanantai 28. marraskuuta 2016

Sanomista, joita olen saanut!

Joskus on pakko kirjoittaa, kun on joutunut toteamaan, että toisten tietämys ei ole ajantasalla! He luulevat tai kuulevat liikaa vääriä asioita!

He ovat huonoja tietämään asioista  tiedän sen ja siksi kirjoitin, että heistä on tehty paljon huonompia koko pilan takia. Huononnus siis toimi ja toimii!

”Jumalauta" on huono sana joka lauseessa!

"Jumalauta sinun kanssasi!?"


”Helvetin perse!”


”Sinä et tiedä kuka on takana, jumalauta!”
 
”Sinä et ymmärrä huonoa häirintää naapurien toimesta!” Kuka tahansa mainittiin tässä osassa häiritsijänä! Jopa oma perhe!
”Herra jumala”

”Sinä et tiedä, kuka kopioi!”

 ”Jumalauta, sinä et ymmärrä kuka kopioi?"
  
”Jumalauta, miten huono on ohjelma!”
 
”Kuka häirinnän takana, miksi et ymmärrä!”
”Heikkous on teidän talon atk-järjestelmässä!"

”Miksi sinä et vaikene, jumalauta?” 

”Sinä et ymmärrä koko juttua, jumalauta?”

 Uhkailua oli runsaasti:

"Sinä et elä huomisaamuun, jumalauta."

"Sinä et selviä huomisaamuun, jumalauta."

Tällaisia olivat häirintä-äänet suurelta osin, samaa he lienevät huutavan kaikille! Syyllisiä ovat milloin kukakin ihminen läheltä tai kaukaa!

Kirjoitin sivustolle European Coalition Against Covert Harassment, suomalaisen näkökulman aiheeseen ja oireet häirinnästä! Odotan vastauksia häirinnästä! Siellä on paljon lisätietoja EU:n näkökulmasta ja tietoa häirinnästä maailmanlaajuisesti!

Erilaisten sirujen asennus elimistöön on totta, eli sitä tapahtuu Suomessakin, mutta ihminen ei itse tiedän siitä, koska laitteet ovat niin pieniä ja huomaamattomia! Ne kulkevat nykyisin ihmisen veressä! Rauni Kolbe oli huolissaan asioista jo 1990 -luvulla, ja ihmiskokeita tehdään jatkuvasti ja ihmisen käyttäytymistä yritetään muokata erilaisilla menetelmillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti