torstai 24. marraskuuta 2016

Järjestelmällinen pelottelu

Vuoden 2013 alkoi järjestelmällinen pelottelu. Kesällä 2013 alkoivat oudot tapahtumat. Minun puhelimesta varastettiin tietoja ja minun puhelinta ilmeisesti paikannettiin sekä Suomessa että Englannissa. Minulle tehtiin erilaisia piloja ja haitantekoa.

Minut laitettiin naissivustolle työpaikkoineen päivineen heinäkuussa 2013. Minua kuvattiin eri tapahtumissa ja työpaikan pihassa. Otin kuvan silloin mm. naapuritalon pihasta kuvaavasta autosta ja miehestä, jolla oli kuin pata päässä, peruukki tai vastaava ja punainen auto. Outoja tapahtumia oli mm. eläinlääkäriasemalla, kauppakadulla, työpaikan ympäristössä, suurajot jne. ja pelottelua moottoripyörillä ja autoilla. Seurailua tapahtui kaikkialla. Gang Stalking toimi täydellä teholla silloin.

Minulle huudeltiin hävyttömyyksiä ja näin jopa tuttuja autojen kanssa naureskelemassa työpaikkani ympäristössä. Muistan nämäkin pojat siinä kadun varressa parkissa. Kuulin huhuja, että olisi levitelty alastonkuvia joissakin kännyköissä tai vastaavaa. Siksi olisi häirintää näin paljon. Oli jopa huhu, että alastonkuvia olisi levitelty minun esimiehilleni työpaikalla jne.

Ja rahaa pyydettiin syyskuussa 2013. Onko mahdollista yöllä nostaa, ja miten se onnistuu? Olin yksin kotona tietokoneen ääressä!

Mutta kaikkea muutakin tapahtui. Outoja tapahtumia tuli lisää, oliko kamera seurantaa muutoin kuin tietokoneen kautta. Oliko linnunpöntössä kamera takapihan tuntumassa? Mitä pojat seurasivat ja hiippailivat lähialueilla? Joku kävi meidän makuuhuoneen ikkunan takana, kun mies oli jo lähtenyt töihin? Kaikenlaista häirintää oli pihapiirimme tuntumassa.

Kuka tahansa on vainoharhainen tällaisten tapahtumien jälkeen. Kuka ei olisi? Pelottelu oli järjestelmällistä ja toimivaa. Ihminen ei pysty nukkumaan kunnolla, kun oli kaikenlaista rapinaa, ja naksetta eri koneista. Näin mustia täpliä ikkunassa ja kuulin, kun ikkunalaudalle rapsahteli jotain, ja vieläkin on osa tahroista jäljellä. Siis pientä ääntä oli kaikkialla. Käpyjä heiteltiin ikkunaan, samoin pihaan tuikkujen kuoria, ja keräsin kaikenlaista pihasta!

Tästä tämä tarina alkoi edetä! Paljon on tehty lisää sen jälkeen, ja nimiä on mainittu useita kymmeniä kylän ihmisiä, lähinaapureita, maanomistajia, yrittäjiä ja vaikkapa sukulaisia tarinoissa. Eli kuka ei olisi sotkeutunut tarinaan, on jo hyvä kysymys?

Laservalot oli laitettu siten, että ne risteävät olohuoneessa. Oliko liiketunnisteet laitettu ja mistä ne tulivat. Huvittelin itse siinä risteyskohdassa ja heiluttelin pimeässä huivia siinä tai muuta liinaa. Se näytti niin hassulta. Oliko ne liikkeen tunnistamiseen tarkoitettuja, että näkee missä kuljen talossa?

Muistan siis nimiä ja tapahtumia paljon, mutta kuka liittyy tapahtumiin oikeasti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti