sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Häirintämenetelmistä

Kirjoitan nyt häirintämenetelmistä, jotka ovat Suomessa tuntemattomia. Näistä löytyy tietoja netistä ja olen saanut tietoja myös suomalaisista lähteistä, eikä menetelmiä tunneta Suomessa. Toimintaa pidetään vain vainoharhaisuutena, koska siihen ei ole olemassa näkyvää selitystä tai sitä ei pystytä todistamaan.

Ihmisten toimintakykyä pyritään vahingoittamaan. Aisteja pystetään vääristämään tai niiden toimintaa voidaan häiritä. Näkökentästä osa voidaan peittää. Silmään voi tulla roskan tunne, silmää kaihertaa, silmällä näkee huonosti.

Kuuloaistimusten vääristäminen, äänien vääristäminen. Korkeiden ja matalien äänien kuuleminen jatkuvasti korvissa. Korvien soiminen tai jatkuva puhe, häirintä ja uhkailu puheena, korvien pistely tai korvien kiputilojen luominen.

Tuntoaistin häiriintyminen, erilaiset tuntemukset iholla. Aaltomaisten tuntemusten lisääntyminen mm. vatsan alueella, huonovointisuus, kiputuntemukset eri nivelissä, vaikeat kivut isoissa nivelissä, selässä, lantiossa, olkanivelissä tai muualla.

Päänsäryn lisääntyminen, kiputuntemukset otsalla tai ohimoissa, niskassa, tasapainon menetttämisen tunne. Erilaiset kivut silmien takana.

Toimintakyvyn heikkeneminen, liikkumisen estäminen, virtsaamisen ja ulostamisen tehostaminen tai vaikeuttaminen, seksuaalisten kykyjen heikentäminen. Kaikenlaisten ihmisen toimintojen häiritseminen.

Tähän liittyvät erilaiset uhkaukset, äänien kuuleminen ja ihmisen manipulointi. Lisäksi kaikki toiminta tapahtuu vain siten, että henkilö itse voi vain kuulla äänet, ja kaiken muun. Toiset ihmiset ovat ulkopuolisia.

Tästä toiminnasta löytyy runsaasti tietoa, kuten "gang stalking" tai "electronic harassment". Sieltä löytyy kuvaukset ihmisten kaappamisesta toimintaan!

Toiminta on täysin tuntematonta Suomessa! Usassa toiminnasta on annettu tuomioita ja siellä se tunnetaan.

Laitan tähän vain pääpiirteitä toiminnasta, mutta tämä tulee olemaan myös kansallinen uhka tulevaisuudessa Suomessa. Siihen ei ole olemassa mitään keinoja estää toimintaa tai todistaa toiminnan olemassaoloa. Siksi sen olemassaolo on vaikea todistaa eikä sitä virallisesti ole koko maailmassa olemassa lainkaan!

Jotkut ihmiset ovat kuitenkin ilmoittaneet kokevansa näitä tuntemuksia ulkomailla että Suomessa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti