maanantai 28. marraskuuta 2016

Armeija

Jos olen miettinyt, onko käytetty häirintätekniikka peräisin sotilaiden koulutuksesta?

Sisältyykö sotilaiden koulutukseen tällaista häirintätekniikkaa?

Koulutetaanko Suomen armeijassa sotilaita kestämään äänihäirintää, fyysisiä tuntemuksia, voittamaan sairauksia, joita aiheutetaan tai kiputiloja nivelissä tai muissa elimissä, seksuaalisia tuntemuksia tai flunssan kaltaisia oireita?

Miten sotilaita koulutetaan erilaisen häirinnän kestämiseen sotilastehtävissä?

Siitä olisi mielenkiintoista tietää, miten he kestävät kaikenlaisen häirinnän oikeissa operaatioissa eli taistelukentillä, jossa kaikenlainen häirintä lienee olevan käytössä. Ymmärrän, että vastaavaa häirintää voidaan kokeilla myös siviiliväestöön!

Siiviliväestön häirintään on kehitetty erilaisia järjestelmiä, ja todellisessa sodassa kaikki tällainen tekniikka on käytössä. Siitä on siis olemassa näyttöä, että siviiliväestöä häiritään konfliktien keskellä, siksi sitä voi joku myös kokeilla muualla.

Tämä on vaarallinen ajatus, mutta mahdollisuus on olemassa aina, jos on olemassa keinot ja tilaisuus!?

Olen vapaa-ajattelija, enkä tunne rajoituksia ilmaista mielipiteitä, tai pohdintaa tulevaisuudesta ja sen mahdollisuuksista sekä hyvässä että pahassa!

Lisäksi äänien kuuleminen antoi valtavan ryöpyn sellaista mieleeni, jota ihminen ei voi käsittää tai tietää, eli ihminen alkaa etsimään vastauksia myös laajempaan kokonaisuuteen erilaisia ilmiöitä ja erikoisia kokemuksia, joita ihmisille on tapahtunut, joita ei voi selittää tai tietää.

Uteliaisuus kaikkea uutta kohtaan on loppumaton ketju, josta kaivaa esille uutta tietoa! Tietoa myös ilmiöistä, jotka ovat vähemmän tunnettuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti