torstai 10. marraskuuta 2016

Häirintämenetelmä ja fiktiivinen uusi WTC tuho!?

 Tämä tapahtuma voitaisiin toteuttaa reaaliaikaisilla huomaamattomilla tiedonvälitysjärjestelmillä, jotka toimivat yksittäisten ihmisten ympärillä reaaliaikaisesti. Kukaan ulkopuolinen ei voi tietää henkilön olevan tiedonsiirtojärjestelmän kantaja, eikä sitä että hän välittää tietoa kaikkialla ja hänelle välitetään tietoa kaikkialle. Järjestelmä toiminee satelliittien välityksellä. Se toimii reaaliaikaisesti myös lentokoneissa!

Siis Menetelmä toimii lentokoneissa, äänet reaaliaikaisesti. Voisi kuvitella koneiden yhtäaikaisen kaappauksen eri puolilla Usaa ja sitten ne kaikki kaapattaisiin todella yhtäaikaisesti, koska järjestelmä mahdollistaa sen tiedonvälityksen samalla hetkellä useisiin lähteisiin ja kaikkialle, näille kaappareille lentokoneisiin. Näin saataisiin uusi WTC isku kaikkialle, eikä mikään puolustusjärjestelmä pystyisi tuhoamaan sitä, koska sellaista valmiutta ei liene olemassa!

Tämä on mahdollinen samalla tavalla kuin olen jo aikaisemmin kertonut siitä reaaliaikaisesta tiedonvälitysjärjestelmästä, jota ruotsalaiset nuoret käyttivät. Se toiminee satelliittien avulla, ja laitteet ovat joko implantteja tai muutoin ihmistä lähellä olevia pieniä laitteita, näkymättömiä ja huomaamattomia, vain pienen äänen tuottavia, jonka vain kyseinen järjestelmään sidottu henkilö kuulee heikkona suhina, tai korkeana äänenä, ja sillä molemminpuolinen tiedonvälitys toimii. Eikä mikään turvajärjestelmä niitä paljasta.

Ne järjestelmät menevät lentokoneisiin kentillä ja toimivat lentokoneessa!?

Jos koneita kaapataan sadottain yhtäaikaisesti, kukaan ei pysty kaikkia ampumaan alas!?

En ymmärrä järjestelmän toimintaperiaatteita täysin, mutta tiedän, että näillä laitteilla voidaan valjastaa ihmisen ajatukset toimintaan, manipuloida ihmistä, ohjata ihmistä toimintaan, ja lukea jollakin tavalla osittain ihmisen ajatukset.

Kaipaisin kovasti tietoa enemmän järjestelmästä, mutta tiedän, mitä sillä voidaan tehdä, ja miten sillä voidaan kiduttaa ihmisiä, miten sillä voidaan manipuloida ihminen tekemään jopa terroristitekoja. Tämä järjestelmä lienee siis olemassa maailmanlaajuinen uhka kaikille ihmisille ja koko ihmiskunnan olemassaololle.

Kuka tietää enemmän, olisi hyvä saada järjestelmän kuvaus?

Kyseessä lienee ruotsalaiseen sovellukseen liittyvä laajempi menetelmä tai vastaava, koska luin myös terroristien uusista tiedonvälitysjärjestelmistä, joilla voidaan reaaliaikaisesti välittää tietoa eri raja-asemien tarkastuksista ja muista seikoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti