perjantai 11. marraskuuta 2016

Rikollisten toiminnasta

Kivi tippui sydämeltä, kun sain tietää, että en ole yksin omine omituiseni tapahtumineni ja että minulla on kohtalotovereita.

Mutta myötätunto ja kiitollisuus, joita hän osoitti minulle ja minä hänelle, ovat raskaita tunteita, vaikka hänen sanansa saivat ne minussa aikaan oman itsetuntoni takia, kun kuulee toisen ihmisen menetyksistä.

Hänelle rikolliset olivat ilmoittaneet jo yöllä "omilla tiedonantojärjestelmillään", että hänen lähiomaisensa on kuollut. Hän ei saanut yhteyttä häneen, eikä kehenkään, joka olisi vahvistanut asian. Vasta aamulla viranomaiset kertoivat sen hänelle.

Rikolliset ovat omine verkostoineen aina askelen edellä, joten heidän järjestelmä ja tiedonsaantinsa pelaavat paremmin, kuten tässäkin tapauksessa yksin muualla asuvan ihmisen kuolemasta ei saanut tietoa kuin tätä epämääräistä kanavaa myöten.

Minä sain arvokasta tietoa rikollisten toiminnasta. Tiedän paljon enemmän ja pystyn nyt yhdistämään oman tapaukseni tapahtumat oikeaan asemaan.

Miten pelottelu ja kiusanteko tekevät ihmisestä epäluuloisen ja muut ihmiset sitten vainoharhaisen?

Kaikki toiminta on ennalta päätettyä ja se tehdään tietyllä kaavalla, ihmisen kokemuksia ei pystytä todistamaan, ja hänelle voidaan antaa vaikka millaisia uhkauksia, ja häntä ei kukaan usko.

Nyt olen saanut itse varmuuden alun tapahtumista toisen ihmisen tuen ja kertomuksen turvin. Hän menetti lähellä olevan työpaikkansa, kuten itsekin menetin, koska ihmisestä tehdään kiusanteossa liian riskialtis omalla työpaikallaan. Häntä ei enää oteta vakavasti!

Hän joutui siirtymään yli sadan kilometrin päähän toiseen toimipaikkaan loppuajaksi töihin, kunnes jäi eläkkeelle. Muutoin hänen työntekoaan olisi häiritty samoin kuin koko työpaikkaa siellä pienellä paikkakunnalla. Ymmärsin täysin, miten kaikki toimii ja mitä on tehty. Myös hän tiesi, mitä itse olen kokenut ja kerroin, että jouduin eläkkeelle. Ja mitä minulle tehtiin työpaikalla ja työpaikan lähistöllä. Olivat tuttuja asioita hänelle.

Koko juttu etenee tietyn kaavan mukaan. Nyt olen saanut tarvittavat tiedot tapahtumista ja siitä miten ihminen lopulta jää yksin koko jutun kanssa. Kukaan ei voi uskoa keski-ikäistä naista ja hänen juttujaan vähätellään. Tämän toisen naisen tarina sai silmäni todella aukeamaan.

Hänen tapauksessa poliisit suorittivat tutkimusta! Toiminta johti muuhun maahan ja laukaisevana tekijänä oli tämän naisen osallistuminen yhden rikoksen ratkaisemiseen ja siinä saatiin tulosta. Mutta itse hän joutui rikollisten kynsiin ja kiusanteon uhriksi. Poliisitkaan eivät pysty suojelemaan vaan ainoastaan tukemaan häntä, kuuntelemaan. 

Nyt tiedän, että miten näitä rikoksia tehdään, miten koko ihmisen elämä saadaan sekaisin, ja mitä taustalla voi olla. Joku syyhän tapahtumiin on olemassa!

Pystyn elämään tämän saamani tiedon takia nyt vapaammin, koska tiedän, miten kaikki tehtiin ja miten he ehtivät kaikki aina poistamaan, että ei jää todisteita. Ajoitukset tapahtumissa ovat olleet tärkeitä. Ja näin järjestelmällinen rikollisuus toimii.

Ikävä vain että kuulin toisen ihmisen tapauksen yhteydessä enemmän mitä oli tutkimusten yhteydessä tullut ilmi, että kiusanteon uhrien käyttäytyminen on riistäytynyt käsistä, ja esimerkiksi Usassa on tapauksia, että kiusanteon kohteena oleva ihminen on saatu niin sekaisin, että hän on tappanut joko koko perheensä tai koko työpaikkansa henkilökunnan!

Ihmiskunta maksaa suuret summat kaikesta tästä kiusanteosta, eikä tavalliset ihmiset tule edes ajatelleeksi kaikki kerrannaisvaikutuksia ja seurauksia koko yhteiskuntaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti