perjantai 25. marraskuuta 2016

Erikoisia ääniä, vitsejä kuin juoppohullun päiväkirjasta!

Äänien sanoma on ollut masentava. Suurinta nautintoa he ovat kokeneet haukkumalla ja julistamalla huonoutta. Huonoutta julistettiin joka päivä, ja se oli kuinka huono sinä olet, kun et oksenna esimerkiksi. Heidän keinonsa eivät toimineet, ja olivat siksi vihaisia!

Jos oksentaminen ei toiminut, niin sitten piti yrittää saada ihminen vessaan muulle tarpeelle, eli oli paskalle kummit olemassa siinä tilanteessa! Jos mahdollista piti saada mahdollisimman suuri pissihätä, ettei vain ehtisi minnekään vessaan, ja pissisi vaikka housuunsa tai pusikkoon! Mutta ei tämäkään toiminta ollut kovin tyydyttävää. Ehkä se aiheutti äänille joukkopoistumisen vessan suuntaan.

Kaikki kirosanat ovat käytössä, ja niitä käytetään lähes joka lauseessa. Myös sukupuoliasioita koskevat asiat ovat erittäin suosittuja äänien keskuudessa. Yleensä ihmistä haukutaan tilanteessa, ja hänen toimiaan arvostellaan ankarasti. Samoin äänet korostivat mm. suuseksin harrastamista ja homojen harjoittamaa toimintaa! Ehkä he itse harjoittivat jotakin toimintaa siinä samalla, eli saivat nautintoa toisten katselemisesta!

Liki puolet maailman ihmisistä oli heidän mukaansa homoja, ja ihmisen sukulaisista lähes kaikki olivat homoja tai lesboja. Suurta huolta tunnettiin naisten häpykarvojen ajelusta, erityisesti katolisten nunnien osalta. Samoin kaikkien suomalaisten naisten tulisi ajaa häpykarvansa. Häpykarvoista voi kehitellä monenlaisia vitsejä. Kuten niille mm. netissä mainostetuille seksinukeille voisi leikata häpykarvat jostakin turkiksen palasta, varottava vain ettei omat karvat jää kiinni, jos käyttää pikaliimaa häpykarvoituksen liimaamiseen.

Mutta kaiken kaikkiaan äänillä oli vissi tarkoituksensa. Se oli seksin korostaminen kaikissa muodoissaan. Kun se ei enää toiminut, tuli sitten huonouden teema tärkeimmäksi. Kaikki on huonoa, joka ikinen päivä on huono. Ei sitäkään jaksa kovin kauaa kuunnella, luulisi sellaisen huonouden tarttuvan huonoihin ihmisiin tai ääniin, loppuelämänsä ajaksi!

Mutta kun ei se huonouskaan enää tehonnut, niin uutta kehiin. Vaan kun on jo kaikki tarinat käytetty, niin alkoi kauhea parku ja itku äänien keskuudessa. Ei kenestäkään saa mainita nimeltä, kenen äänellä on mitäkin puhuttu, ja kenestä on mitäkin puhuttu. Kaikki on vain huonoa pilaa! Tätä jaksettiin jauhaa illasta toiseen. Valitusvirttä ei sitäkään kukaan kauaa jaksa.

Jaksoja oli siis vaikka muille jakaa. Vilkkaalla mielikuvituksella varustettu ihminen voi kehitellä näistä päättömistä äänistä tai tarinoista aina vain yhä mielikuvituksellisempia tarinoita, kuten aivoissa asuvia matoja! Ja niistähän löytyikin netistä monenlaisia tarinoita! Korvissa!

Seksuaalista häirintää teemme useille tuhansille  naisille, että he olisivat huonoja eli kyvyttömiä miestensä kanssa, koska se on rangaistus koko perheelle. Nuorille naisille se tuo vain lisää virtaa seksiin. Lienee totta tämäkin osio! Naisille tehdään seksuaalista häirintää tavalla, jota ei julkisuudessa tunneta, ja se on totta! Miehiltä ei asiaa kysytä, vaan kaikki tehdään vain naisten kautta perheissä ja kohderyhmänä on vanhemmat naiset koko loppuelämänsä ajan.

Äänien tarkoitus on siis yrittää lyhyntää kaikkien ihmisten elinikää, jotta omaisuus kiertäisi paremmin heille perintöjen muodossa! Mummoikäiset siis ovat listoilla! Kaikki mummot pois häiritsemästä ja kuluttamasta yhteiskunnan varoja, ovat siis turhia Suomessa!

Äänet haluavat vainajia koko maailmassa miljoonia, ja heidän tarkoituksensa lienee terrorismin nostaminen jokapäiväiseksi ilmiöksi myös Suomessa! Se lienee myös tällaisen toiminnan tarkoitus kaikissa länsimaissa!

Tässä on äänien kertomaa koottuna joltakin ajalta, mutta kaikenlaista muistuu mieleen!

Kun miettii kaikkea toimintaa, mitä ihmisille tehdään, niin vain pieni osa on muiden tiedossa kaikesta toiminnasta ja sen laajuudesta. Ihminen on leimattu jo paljon aikaisemmin häirinnän takia mielenterveysongelmaiseksi.

Mikään lääkitys tai hoito ei tehoa tähän häirinnän aiheuttamaan vaivaan kuitenkaan, se on vain uhrien oma ongelma, jos he tuntevat erilaisia tuntemuksia kehossaan, ovat huonovointisia tai muutoin häiriintyneitä äänistä tai muusta pistelystä, polttelusta, kipupisteistä ja monissa vessareissuista. He on valittu kukin siihen ehkä oman ikänsä perusteella, koska ihmisen elimistö on hauraampi ja herkempi vanhoilla ihmisillä! He ovat ongelmia erityisesti laitoshoidoissa, koska heitä pitäisi pestä niin usein! Kuitenkin kaikkialla on tätä ns. äänien häirintätoimintaa, ja se lienee kielletty jo joissakin Usan osavaltioissa.

Suomessa siitä ei ole mitään lakeja ja häirintää ei tunneta lainkaan viranomaisten taholta, ja hatarasti EU:ssa. Siksi se on sallittua Suomessa ja jokainen kärsii tykönänsä häiriön, vaikka se tappaisi ihmisen nopeasti, siitä ei voi syyttää ketään koskaan. Se on ymmärrettävä jokaisen häirityn ihmisen!

Mutta syitä ovat äänet keksineet häirinnälle monia, milloin oli syynä huono sukupuolielämä, tai sen puute, miesten puute, naapurin naisen läsnäolo, miehen oma käytös, lasten käytös, ja kaikki mahdolliset asiat maan ja taivaan välillä, kuten isänmaa, uskonto, koti jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti