torstai 10. marraskuuta 2016

Riskit häirinnässä

Jokainen häirintää tekevä tietää riskit ja puutteet. Tavalliset ihmiset ovat helppoja häirintäkohteita, koska heidän tietämyksensä häirinnästä on puutteellista, he eivät alussa edes tiedä joutuneensa johonkin häirintään. Heille voidaan kertoa, että he ovat valittu joihinkin peleihin ja kokeiluihin, miten järjestelmä toimii. Alussa häirintä voi olla ystävällismielistä jutustelua ja siihen ei sisälly mitään pahaa vaan se toimii rauhanomaisesti!


Ihminen valjastetaan luottamaan häiritsijöihin. Seuraavassa vaiheessa voidaan ottaa käyttöön lisämenetelmiä, mm. seksuaalisten mielihyvän tuottaminen, ja muuta toimintaa. Ihmiselle voidaan selittää hänen olevansa kokeissa mukana, ja että lääkärit testaavat häntä.

Ihmistä aletaan puhutella koko aikaisesti. Kun häirintä tehostuu, myös aggressiivisuus lisäntyy. Mukaan tulee muut menetelmät ja kivun aiheuttaminen. Ihminen joutuu pelinappulaksi koko järjestelmän käyttöön.

Keinoja häirintään on paljon. On perinteistä häirintää ja uudempaa tekniikkaan. Miten ihmistä häiritään siihen löytyy keinoja ja netistä löytyy ohjeita, ja välineitä voi tilata ulkomailta. Kukaan ei valvo toimintaa Suomessa ja maailmanlaajuiset markkinat ja välineet ovat saatavilla.

Kun ihmisen toimintakykyä voidaan heikentää esimerkiksi äänihäirinnällä tietyllä asuinalueella, se vaikuttaa toimintakykyyn ja terveyteen merkittävästi jo pieninä annoksina. Jatkuva pienikin häiriö esim. kerrostalossa saa ihmisen valpastumaan ja heräilemään. Keinot ovat siis perinteisiä, ovien aukomisia, tai pattereiden kolistelua jne. Nopeasti ihminen väsyy ja alkaa kärsimään erilaisista terveysongelmista.

 Nykyaikaiset menetelmät ovat vaarallisempia ja vaikeampia. Ihmisen häirintä äänillä kuuluu vain häirinnän kohteelle. Tämä menetelmä on vaarallisempi ja häiritsevämpi, koska siihen ei ole mitään ennaltaehkäisyä olemassa! Siten sitä ei voida todistaa eikä todeta mitenkään, ihmisestä tehdään vain hullu järjestelmän takia!

 Ihmisten pitäisi ymmärtää tekniikan kehittyminen ja menetelmien kehittyminen. On paljon olemassa sellaista tekniikkaa, jota ihmiset eivät tiedä tai tunne. Miksi joku valitaan kohteeksi? Siihen ei ole olemassa mitään selkeää syytä. Useimmiten kohteeksi valitaan kuitenkin joku isoäiti-ikäinen nainen, perheellinen ja tavallinen ihminen. Häntä ei uskota missään vaiheessa, koska toiminta aloitetaan siten, että hän ei kerää mitään todisteita, koska ei ole tottunut tekemään niin.

Mutta kaikki häirintä sisältää riskejä. Myös tavallinen ihminen oivaltaa tekniikan toiminnan ja sen käyttömahdollisuudet laajemmissa tapauksissa. Miten tekniikka toimii todellisten rikollisten käsissä ja miten sitä voitaisiin käyttää maailmanlajuisessa häirinnässä! Miten tekniikalla saataisiin aikaan paljon enemmän ja mitä sillä voitaisiin tehdä esimerkiksi terroristien tai rikollisjärjestöjen toiminnassa.

Miten ihminen voidaan manipuloida siten, että kukaan muu ei tiedä tai tunnista mitään, eikä järjestelmästä jää jälkiä mihinkään. Ihmistä ei voida yhdistää tai kytkeä rikolliseen ja ääriliikkeiden toimintaan. Hän vain toimii sitten tavallisena ihmisenä muiden kanssa, kunnes hän saa tehtävän tehdä se isompi keikka eli esimerkiksi laajennettu itsemurha, joukkomurha, kaapata kone tai muu isompi rikos.

Monet seurantajärjestelmät kytkettynä tavalliseen ihmiseen mm. piilolinssikamerat ja äänen ja kuvan tallentamiseen sopivat laitteet, reaaliaikaiseen tiedonvälitykseen soveltuvat laitteet mahdollistavat mm. turvajärjestelmien salasanojen murtamiset, tunkeutumisen kaikkien tietokoneisiin, ja myös viranomaistoiminnan seurannan ja häirinnän. Jopa oikeudenistuntoihin ne voidaan tuoda mukana, mikään ei voi estää tällaista toimintaa. Siis kukaan ei enää ole turvassa näiltä järjestelmiltä, koska ne ovat käytännössä huomaamattomia ja riski on jokaisessa ihmisessa mukana kulkeva!

Tässä lisää pohdintaa ja aiheita!

Mutta jokaiselle häiritylle ihmiselle toiminnasta jää ikäviä muistoja ja ihminen muistaa kaiken sanotun ja tehdyn lopun ikänsä. Siksi kirjoitin siitä, mitä äänet ja muu toiminta teki minulle.

Tulen muistamaan kaiken lopun ikäni, eikä mikään voi poistaa sitä muistoa. Se mitä tehtiin, oli huono pila tekijöiden mielestä! Jokainen lukija voi tehdä omat johtopäätöksensä, sillä jos ihminen muistaa kaiken nähdessään pilassa käytetyn ihmisen tai hänen sukulaisensa tai talonsa, niin onko kyseessä huono pila?  Tätähän äänet kertoivat minulle koko ajan.

Mutta unohtamaan en pysty asioita, ne ovat tallentuneet muistiin loppuelämäksi! Siksi laitoin esimerkit tiedoksi asioista, joita puhutttin minulle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti